|
|
#1 (permalink) |
|
Arkadaşım yabancı bir dergide bir fotoğraf göstermişti bana. Fotoğrafta ne olduğunu tahmin bile edemezsiniz! Nerede olduğu şu an aklıma gelmiyor fakat Tayland olması lazım. Bir restoranda "kızarmış bebek" servisi yapılıyor! Evet yanlış duymadınız! Bildiğimiz bebek. Ve bu fotoğraf gerçek bir fotoğraf. Nası oluyo da oluyo?? Bu vahşete karşı çıkan nasıl olamazki öyle değil mi?? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bu yabancı derginin web sitesi var mı? Sanırım yabancı dergilerinin büyük bir kısmının web sitesi oluyor ve o ayki sayılarını internet ortamına da taşıyorlar ana hatlarıyla.
Derginin web sitesi adresini bulup , gönderirsen sevinirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
ilk duyduğumda aklıma çok iyi bir küfür geldi aslında
![]() ben şahsen böyle bir şeyin doğru olduğuna inanmıyorum (yani derginin asparagaz yazdığına inanıyorum) Biri araştırıp sonuca bağlarsa çok sevineceğim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben da aynı blackinwhite gibi düşünüyorum.böyle bir şey gerçekten olsa dünyanın ayağa kalkması lazımdı...
ama tabii gene de kesin konuşmamak lazım.kanıtlar gerekli çünkü...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Uzakdoğu ülkelerinde vahşet olarak şunu biliyorum ve gerçek;
Masanıza kafası mengene ile sıkıştırılmış CANLI maymun getiriyorlar. Onu siz mengeneyi sıkarak öldürüyorsunuz ve yiyorsunuz. Ama gene de bu bir hayvan, bahsettiğiniz şey insan. Ama günümüz dünyasında olabilir. İnsanoğlunun yaşadığı yerde herşey olur. Bir gerçek daha, sonra yasaklandı; Bu bir aralar özellikle Amerikalı olmak üzere işadamalarının ve zenginlerin yaptığı yasal olmayan kaçak bir spordu. Avcılık diye. Tabi avlanan zenci çocuklarıydı. Afrikalı köle tüccarlarından ayarlanan çocuklar ağaçlık bir bölgede serbest bırakılıyor ve bu sportmen katil onu yakalıyıp avlamaya çalısıyor. Ne diyebilirimki... yorumsuz
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
!!!
Bebek yeme bir abartı olabilir. Ancak geçenlerde NTV'de ki bir belgeselde uzakdoğu mafyasının (özellikle Tayvan'da) çalışma(!) şekilleri hakkında bir bölüm vardı. Önce haneye tecavüz eden haydutlar, evin büyüklerini para için tartaklıyorlar. Bu yöntem başarılı olmazsa, eğer evde bir bebek varsa onu elbiselerinden bıçak yardımıyla duvara çivileyip, anne babasının gözleri önünde para alana kadar çevresine kurşun yağdırıyorlarmış
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
benim üzüldüğüm dünyanın gitgide daha vahşileşmesi.
akıllara durgunluk verecek şeyler oluyor ve insanlar buna duyarsız kalıyorlar.ne kadar maddeci,acımasız bir dünya...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!