|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşlar tarayıcıdan çektiğim resimleri text'e çeviren Fine Reader 5.0 programını bilgisayarıma yükledim. Fakat türkçe karekterlerde sorunlar yaşıyorum. Bildiğiniz buna benzer bir program veya Fine Reader'in türkçe sorununu çözebilirmiyim acaba. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.. Sevgiler...Saygılar...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kahramanmaraş/Türkiye
|
arkadaşım 5 i bilmiyorunda 4 için türkçe dil destegi yama olrak var bende istersen mail olrak atarım OK. Ama tahminim yeni versiyon içinde üretici firmanın sitesinde vardır sanırım bakmadım ama sen bir bak istersen. Belki bu turkce yama 5 içinde olur. OK
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Freising DE
|
Proğrama bir bak
Proğram da dil yerinde turkisch gözüküyorsa yazı karekterlerindeki hatayı aza indirebiliriz.Ben finereader 5 kullanıyorum. Bendeki Almanca versiyonu bilgisayarda Almanca olduğu için, Dil desteği kurulu değilse karekterleri tanımıyor.Eğer bilgisayarında ingilizce yüklü ise dil desteğini kontrol et. Eğer hepsi tamam fakat randıman alamadıysan daha geniş bir açıklama yap yardımcı olalım.Ben memnunum daha iyisini de daha görmedim. Yüzde doksansekiz oranında karakterleri tanıyor.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!