|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Bilmiyorum dün gece siyaset meydanını izledinizmi? Ama bence cok tatlı bir programdı ve burada bir gazeteci bayanın(ismini hatırlayamıyorum) soylediği sözü paylaşmak istedim. Başlıktada belirttiğim gibi Ülkemiz için "gidemeyenlerin ülkesi" olmasın diyordu. Yani olay şu...:Tartışma konusu turkiye gençliğinin büyük çoğunluğunun yurt dışında çalışma isteği.Ve denilmek istenende herkez nasıl olsa gidemeyecek yurt dışına burada mecburen kalanlar olacaktır.İşte ülkemiz gitmek isteyipte gidemedikleri için burada kalmak zorunda olanlarla dolmasın deniliyor.Yani insanlar burada kalmak istedikleri için kalmalıdır; mecbur oldukları için değil...Bu nasıl olur falan tartışıldı. Sizce kalmalımı gitmelimi...? Benim fikrim;dün akşam acayip etkilendim ve çok düşündüm, şu anda kararsızım ama önceden gitmek istiyordum.Galiba yine istiyorum... Çünkü görmek ve örenmek istediğim çok şey var...sizlerle paylaşmak aklıma geldi...TEŞEKKÜRLER...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bence kalınmalı.öyle bir portre çiziliyorki dışarısı güllük gülistanlık.ama oralara gitmenin sorunları da var.kendimizden çok farklı kültürler eğer uzun süreli kalmayı düşünmüyorsak adaptasyonun çok zor olacağını sanıyorum.
hem bir de şu var,yani bizim tek amacımız kendimizi kurtarmak olmamalı.eğer herkes böyle düşünürse bu ülke sonsuza kadar bu halde kalır gibime geliyor... saygılar,
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Öncelikle çok ukelaca bir yaklaşım olacak ama herkez değil herkes olmalıydı .(Türkçe'ye karşı zaafım varda affınıza sığınıyorum)
Benim kişisel görüşüm gitmemekten yana . Yani şimdi çok daha rahat bir hayat bahanesine birazda özenti eklenerek bazı ağabeylerim ablalarım yurt dışına çıkıyorlar ![]() Orada hamburgercide çalışıp ya da benzincide akşam da okula gidiyorlar . Hani rahat yaşam vardı . Bu sadece bir örnek . Hayatımın akışı konusunda daha tam olarak karar vermemekle birlikte yurtdışında sadece okumayı ve tekrar memleketime geri dönmeyi planlıyorum . Oyuna Quake'de başlayıp Counter-Strike'da bitirmek olmaz değil mi? |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!