Zoque.Forum
»
acil
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: TR istanbul
|
linuxe yeni başladım , bilgisayarımda 2 hdd var ancak kaza ile c: ye kuruldu , ve C de ki bilgiler gitti, ancak şimdi formattan sonra ikinci hdd den bilgi alamıyorum, 30 Gb idi ve 5 parçaya bölmüştüm , hayati bilgilerimin tümü orada saklı idi, şimdi fdiske girip bölüm bilgisini göster dediğimde 2 bölüm gözüküyor ikinci yedek hdd yi tek parça halinde görüyor , dos ortamında e sürücüsüne girmek istiyorum format atmanız lazım diyor, acaba bir çözümü var mıdır..
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: TR istanbul
|
buldum :))
Harddiskinizde Meydana Gelen Arızalardan ( Fat Sistemi Bozukluğu , NTFS ye Geçiş , Fat 16 Sorunları veya Kazara format attıysanız , Veya benim Gibi Linuxu yedek hdd yerine kaza ile C : ye kurup sonrada yedek hdd ye erişemiyorsanız ) artık üzülmeyin Easy Recovery Bu işi Hallediyor...
bulur bulmaz siteye koydum ![]() programı indirmek isteyenlere http://www.netnoktam.com/download.php |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!