|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
oncelikle soracagim soru cok komik gelebilir bazilari icin ama ben bi turlu yapamadim.bilgisayarimda Explorer goctu.her actigimda sorun veriyor.ben de yeniden yuklemeye karar verdim.ama sorun burada cikti ![]() bir turlu bulup da silemiyorum.bu Explorer'i nereden uninstall edecegim? simdiden tesekkurler,soru sacma olabilir kusuruma bakmayin. saygılar,
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
programlari unistall etmek icin adds programs'a gidiyorsun , orda Microsoft internet Explorer'i zaten windowsla beraber geldiyse eger silemiyorsun ama ayrica sen yuklediysen ancak o yukledigin ogeleri silebilirsin , bence en iyi yapacagin sey repair secenegini secip tekrardan uzerine yuklemektir...Kolay gelsin umarim aciklayici bicimde yazmisimdir
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
98'de program ekle kaldır'da üstte windows kur gibi bir şey olması lazım. Oradan seçip istediklerini silersin.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
eğer 98 veya daha sonrası bir versiyon kullanıyorsan hiçbirşey yapmadan direk olarak işletim sistemini hiçbirşe kaldırmadan üstüne kurarsan daha başarılı olursun. çünkü 98 ve sonrası kendi dosya sistemini de i.e. tabanına yaydığı için i.e yi tamamen kaldırman mümkün olmayacaktır.
geçmiş olsun ahmet
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
bu sorun hep olur ve herşeyi yapmama rağmen ufak ufak hatalar kalır hep, e tabi sonuçta tek kalan çarem olan formata başvururum, bu çok zor bir karardır çünkü birkaç günlük bir -yedekleme, formatlama, geri yğkleme, deneme- safhası vardır. pek tavsiye etmem :).
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
internete giremediğimden dolayı hemen cevap veremedim...sorun %80 çözüldü.daha önce explorera hiç giremiyordum.artık girebiliyorum ama bi 20 dakka sonra bozuluyor.sonra tekrar giriyor.o biçim işte. sanırım format olayına inmem lazım.psikolojik olarak hazırlanmak gerek malumunuz ![]() herkese yardımları için teşekkürler...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Freising DE
|
bir de su var
Bende gecenlerde zone alarm programini yukluyorken son anda program hata verdi browser islemez oldu. Microsoft outlook programida mailleri serverden okumuyordu. Internete baglaniyorum fakat browser calismiyordu. En sonunda zone alarmi kurup deinstalieren yaptim yeniden kurdum ancak o zaman calisti. Senin problemin ne oldugunu bilmiyorum ama son yukledigin bir programdan da olabilir bir de bunlari kontrol et
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!