|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Gerçekten çok garip . Nasıl bulmuşlar bu olayı anlamadım
|
|
#3 (permalink) |
|
ben onu no muhammed no god diye duymuştum ama makkeh imiş
evveliyatı çok geçmişe dayanan bir şey bu kayseride kolanın yasaklanmasının nedenlerinden biri. ne olursa olsun kola şu an dünyada sınırları kaldıran bir içecek. kübada bile o kadar yasaklandıktan sonra castro'nun elinde kolayla çekilmiş fotoğrafları piyasa sürülünce herkes biraz şaşırmış biraz gülmüş kübalılar da kızmıştı. hey gidi günler... kola ilgili araştırmalarım geldi aklıma sağolasın maver iyi hatırlattın.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ilginç bir durum bozuldum açıkçası.... Gerçekten sinir bozucu
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: -
|
Bunu önceden de görmüştüm bu kadar saçmalık olmaz. ters çevirip eğerek bükerek o yazıyı istediklere şeye benzetebilirler. Ayrıca sadece coco-cola yazısını değil , arapça yazılmış halinide coco-cola yazısına benzetmişler. Sonuçta ortaya komik bir durum çıkmış , bunu kim düşünebildi hayret.
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ben de bundan bir kaç önce bu olayı duymuştum.
Bir kaç gün bu konu hakkında yazılıp çizildi.Sonra unutuldu. Şimdi tekrar gündemde,ilginç doğrusu? Acaba Coca Cola firması düşünerek mi yaptı bu olayı yoksa bu Coca Cola'ya karşı olan firmaların çıkarttığı bir kötüleme reklamı mı? Çünkü Coca Cola Avrupa'da olduğu kadar Asya ülkelerinde de büyük bir pazara sahip, bunu çekemeyen firmalar bu yazı benzerliğinden yararlanıp böyle bir olayı gündeme getirebilirler. Tabi ki bu düşündüklerimin tam tersi de olabilir. Peki Coca Cola firması bu konuda bir açıklama yapmış mı acaba ?
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Coca cola firması bundan yüzyıl kadar önce bu logoyu çıkardı o zaman dünya müslüman nufusu 800milyon ve amerikada nerdeyse bir müsliman bile yoktu kaldıki dünyada msülümanlık yükselen bir değer deildi. Kaldıki arapların kavgalı olduğu israil o zaman ortada dahi yoktuki hani yahudi lobisi yapmıştır diyenlere.
bu arada yahudi lerde pek yoktu amerikada yane adamlar usame bin laden çözüm arayıp İslamı insanlara güzel gösterceklerine insanların sevdiği şeyleri gereksiz şekilde saldırıyolar ondan sonra biz müslimanları nie sevmiyolar dioruz |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
sacmalik bence. sen logoyu ters dondur, birkac yerlerini kirp ve arapcaya uydur. olacak is degil...
ama yillar once turkiye'de cok ilginc madeni bir 10 Turk lirasi vardi piyasayada. benim yastakiler bilir ve hatirlar belki. Ataturk yandan ve belden ustu gozukuyordu paranin uzerinde. Atanin boynunda birde durbun gibi birsey asiliydi. para ters tutuldugu zaman, yani resimli tarafini 180° derece cevirince bir ermeni veya bir rum papazin kafasi belli oluyordu, durbun birden papazin burnu olarak cikiyordu. o paralar kisa bir sure sonra piyasadan cekildi... bende o paradan birkac tane var daha. her yaz tatilimizi turkiyede geciriyorduk, bende kucuklugumden beri birkac liralik madeni paralari eve tasirdim hehe... o zamanlar 15 (yaziyla onbes) liraya bir uludag gazozu ve bir paket tac kraker aliyorduk bakkal'dan... ![]()
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!