|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
2001 oss
Unutmadan, bu hafta sonu OSS'ye girecek tum arkadaslara basarilar dileyeyim. Umarim hayallerinizdeki okullara giris firsatini yakalarsiniz. Ve umarim onumuzdeki sene de hersey tipki su anda hayallerinizde yasattiklariniz gibi olur ![]() Basarilar arkadaslar... |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Daha da kötüsü
Evet ne yazık ki , ne yazık ki diyorum çünkü henüz ilk senemde bıktım,belki de çok karamsarım ama ,boş yere de endişeye kapılmam,ben lisede geçmişe gömdüğümü bir daha karşılaşmayacağımı sandığım ezberler , gereksizliklerle üniverstede de karşılaşmanın acısını yaşıyorum.Bir bilim yerinin böylesi amatör insanlar ve basit insanlarla dolu olmasını anlayamıyorum , çünkü bu öğretim kuruluşlarında ders veren insanlar belli konularda dallarının en iyileri.Ben önümde çok çalışmak ve başarmak için hiçbir teşvik veya istek göremiyorum.Tek gördüğüm her şeyin bizim yapamayacağımız kadar zor olduğunu söyleyen proflar ve doc. lar.Ne diyeyim , hepimize kolay gelsin.
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
herşeye rağmen üniversiteye girmeye çalışın arkadaşlar.
Bunu en azından başınıza dikilip ukala ukla "ne mezunusun?" diyen züppelere cevabı yapıştırmak, iş formlarında başınıza kakıldığında ezilmemek, ve ileride bunun daha fazla böyle gitmesini engelleyebilecek bir mertebeye gelebilmek için yapın ![]() Sınava girecek arkadaşlara üniversite sınavında başarılar...
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sadece üniversitede değil lisede de öğretmenlerle çok iyi geçinemezdim. Bende makina 2. sınıfı bitirdim.
Acaba biz köPage Rankingü falan mı yapacağız. Aman arkadaşlar çok dikkatli olun. Birde ÖSS sınavı geçti. Öteki arkadaşlara karşı bir küçümsemem yok çünki bende bu yollardan geçmiştim. Sırf dalga olsun diye sınava girdim. Sınavdan önce okul bahçesindeki öğrencileri iyice inceleme fırsatım oldu. Bu ne heyecan bu nee korku, sanki kutuplardaymışız gibi millet titriyor. Acaba bende öylemiydim.
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|