|
|
#12 (permalink) |
|
bana bile verdiklerinden sonra hiç merak eylemeyin
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
vallamı.. yemin et..
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: L./Almanya
|
Kız vermeye gerek yok...
Bana sorarsanız kız vermeye gerek yok.
İki hafta bir milletvekilinin yanında staj yapabilsem yeter bana. Sanırım sayesinde çok şey öğrenmiş olurum. Hele hele hiç ve hiç para sıkıntısı vs. ömür boyu çekmem. Biraz da kendi cebimizi düşünelim.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Millet vekilinin kızı hee iyi iyi :)
Vallayi ben şimdi nasıl desem
Millet vekili kızını verse ( Güzelse alırım , güzel değilsede alırım ) Çirkin diyelim. Olsun Millet vekili gibi kayınpederim olacak Yerim paralarını çatır çatır başka kızlarla alemlerde. Evdede Güzel eşim Rolü yaparım. ANlaşılırsada anlaşılsın. EN kötü ihtimal geldiğim yere geri dönerim. ( bilgisayarımın başına )SOnuçta Millet vekili kızı RuLezZ
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
" koklatmaz bile ! " Bilmiyorum abi bir baksana halimize tasarımcı olarak bir çoğumuz çulsuzuz (kendi adıma konuşuyorum ama elbetki katılanlar vardır ) Helen konu millet vekili olunca ! Aklıma bir de şu geldi Hürriyet İK da okudum IT elemanları iletişim kuramıyormuş. Hiç iletişim kuramayan insana koskoca (! ) milletvekili kızını verir mi ?
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |