|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kızınıza, bir milletvekili talip olsa
bir anket yapmışlar... ve bir çok soru sormşlar... - Milletvekillerine saygı duyuyor musunuz? Çoğunluğun yanıtı 'Hayır.' Bir başka soru: - Güveniyor musunuz? Yine 'Hayır.' Ve daha pek çok soru... Pek çok da 'hayır.' Anketçiler 'son bir soru' daha sormuşlar: - Kızınıza, bir milletvekili talip olsa... Verir misiniz? 'Yüzde 95'lik kesimin' yanıtı: - Evet... Kızımın milletvekili karısı olmasını isterim. ![]() İlginçtir 'sevmiyor... Saymıyor... Güvenmiyor...' Ama... Kızına 'koca olmasını' istiyor. Neden acaba? (ne acayip bi insanlar var ...)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
uakyol'un da dediği gibi üzücü ama çok normal ve doğal geldi bana.
ben şunu anlayamamışımdır.her zaman milletvekillerini,politikacilari suçlarız.ama neden hiç kendimizi suçlu görmeyiz? onlar oraya gökten zembille inmediler.sonuçta sen,ben,o,bizim ailelerimiz seçtiler. oradaki insanlar halkı yansıtıyorlar.o bakımdan bu ankete hiç şaşırmadım. "nasıl yaşıyorsan öyle yönetilirsin."yani... sizce?
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Ne ilgisi var ki onları bizim seçmemizle? Siz milletvekillerine mi oy veriyorsunuz? Meclise vekil değil siyasi parti seçebiliyoruz seçmen olarak sadece. Siyasi partiler de kendi vekillerini seçiyor kendi içlerinden. Asla milletvekilleri beceriksiz onları da biz seçtik demekki biz beceriksiziz diye düşünmemelisiniz. sorun meclise seçilen insanların bizim onayımız, isteğimiz olmadan seçilmeleridir.
Yukardaki anket/tespitte Milliyet'te Melih Aşık'ın köşesinde çıkmıştı 1-1,5 ay kadar önce. Tavsiye ederim hergün takip edin. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
yani benim demek istediğim o meclise giden herkes sonucta bu toplumun icinden cikmis insanlar.
eger toplumumuz cok ilerlemis,ustun olsaydi oraya giden insanların oyle olmamasi gerekirdi.bence meclis bu toplumun bir yansimasidir,gozler onunde olan seklidir.biraz elestirisel bakabilmeliyiz kendimize...
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
millet vekiline web sayfası yap belki verebilir..
hatta flash'ta filan yaparsan yanında bir ikitane daha bulur (ne de olsa bizim vekiller...)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!