|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Fontlar windows > fonts kalsorunde goruluyor; ama programlar ulasamiyor?
Yuklemek istedigim fontlari, direk windows > fonts klasorune kopyala-yapistir yontemi ile kopyaladim. Fakat daha once bu sekilde yukledigim fontlarda problem olmamasina ragmen, son yuklediklerimi kullanamıyorum. Mesela Phptoshop, Word, Dreeamweaver vb. Denetim masası > fonts klasorunden de gorulabildigi halde, programlar goremiyorlar ??? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
bazen 800 civarı fontu geçince sapıtabliyor bazen geçmeden de sapıtıyor bunun için
fontxplorer 'ı yüklersen rahat edebilirsin. sharaware versiyonu var ve bu tip işler için bçilmiş kaftan
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
İse yaradi, degisik bir yontem uyguladim.
Windows'un fonts klasorunde olmasina ragmen gormedigi fontlari yine ayni klasorden hepsini tekrar yukle dedim. Bu sefer oldu.. Bu arada ilginc bir sey fark ettim, daha once turkce azmayan Tahoma, comic sans vb. leri artik turkce yazmaya ayarlanabiliyor... fonta cift tiklayinca scripts kismindan turkce'yi secebiliyorum. Acaba turkce scripti olan tum fontlarin hepsine birden ayni islemi yapmanin FontExplorer da bir yolu var mi? Tesekkur soul... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
tambilmiyorum ancak bu programın bir de üst versiyonu var para ile onda bayağı fantastik atraksiyonlar var
![]() Büyük ihtimal bu tip bir şey de düşünmüşlerdir. Açıkçası program benim çok hoşuma gidiyor. Gereken her şeyi buldum herhalde o da vardır
|
![]() |
| Etiketler |
|
ulasamiyor , programlar , goruluyor , kalsorunde , fonts , windows , fontlar |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!