|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
bir soru?
Mac lerdeki desktop'un aynisini win98 de falan olusturmak icin bir program varmi ?...Hani sanki Mac kullaniyormusum gibi ....Ya taktim bu mac'lere bir tane almak istiyorum ama simdilik desktopu ile idare etmem gerekiyor ......Yada MacOS bir sekilde Pc lere falan yukleniyormu?..(Sacma soru gibi sonuc olarak formatlari falan bile cok ayri ama...yinede belki mumkundur ..)...Sorularima cevap verebilirseniz memnun olurum..
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Asagidaki 3 yazilim kombinasyonu siz istediginiz sonuca goturecektir, hatta sadece window blinds de yeterli olabilecektir.
http://www.windowblinds.net/ Ozellikle bazi degismeler, windows'un gorunusunu degistirdigi kadar kullanisliligini da arttiriyor.. Mesela bir pencerenin surekli en ustte kalmasini saglayabilmek vb. gibi. - WindowBlinds - IconPackager - WindowFX |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Ve aklima takilan bir nokta daha var; programlari yapan sirket ayni olmasina ragmen, aslinda ayni amaci farkli sekilllerde gerceklestirmeye calisan programlari birlestirmeyi ve tek bir ürün icinde toplamayi tercih etmemis.
İkonlar ayri, pencereler ayri, masaustu ayri vb. Hepsinin tek urunde olmasini tercih ederim.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
ayni tercihi bende ederdim ...yada soyle bir alternatif sunardim..
mesela yine iconlar pencereler ayri satilsin ama birde bunlari kapsayan farkli bir program daha satilsin..isteyen istedigini alsin gibisine ....Ama bizim dedigimiz burda kalir oda ayri tabii
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
O programların hepsini bende kullanıyordum . Mac görünümünü elde ettim ama bilgisayar takılmaya yavaşlamaya başladı bir dönemden sonra . Tabi benim milatlık bilgisayarda internet Explorer açsan takılır
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
p2 400 kullaniyorum 128 mb ram var ....o programlardan sadece desktopx beni mahfetti
..Ayrica win98 isletim sistemi kullaniyorum...program bir sure sonra performansi %3 lere kadar dusuruyor sanirim beta oldugu icin bir hata mevcut...ama digerlerinde oyle bir problem yok ..bir de unutmadan ...windows fx diye birsey var ondada kapatirken yani restartmi aticaz shutdown mi edicez menusunde 3 lu falan aciyor sapitiyor yani anliyacagin ....bendeki problemler bu kadar...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!