|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
telekom fiyat düşürdü
Telekom internet bağlantı ücretlerinde fiyat düşürmüş, pek sevindik ![]() kontur 324 saniyede atarken artık 366 saniyede atacakmış, bu da yaklaşık %10 indirim demekmiş, ne kadar güzel
|
|
|
#3 (permalink) |
|
tarifelere
http://www.telekom.gov.tr/ttnet/145tarife.html adresinden bakabilirsiniz, aftermath'da konuyla ilgili farklı bir yorum var.. ucuzlandığını anlamadım ben sadece.. neden zam + saniye farkı.. anlayabilmiş değilim maalesef
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bu olay sevindirdi işte . Telekom'dan beklenmeyen süpriz
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Bu fiyat düzenlemeleri, gazete fiyatlarındaki gibi olmasa bari. Yani önce güzel bir indirim, sonra 1-2 ayda bir zam, bir sene sonra yine bir indirim sonra ardı arkasına yine zamlar. Demek istediğimi anladınız sanırım. Böyle olunca zamlardan psikolojik olarak daha az etkiliyolar bizi ve tepkimiz aynı oranda azalıyor
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
daha evvel bu konu yine gündeme geldiğinde zammı yapanın Telekom değil değil hükümet olduğunu söylemiştim...
Telekom bir fiyatı rayicinden çok fazlaya satmamaya gayret gösteren bir kurum... en azından en ucuz iss in bile dial-up hizmeti 10$/ay iken tt 15$/ yıl yaparak bunu ispatladı... eleştirilerin hedefini doğru seçmek lazım...
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
haklısın.sonuçta şu anki statüde Telekom bir devlet kuruluşu ve haliylen hükümetin direktifleri doğrultusunda kararlar alıyor.
bildiğim kadarıyla yapılacak yeni kanunlarda telekomun başına profesyonel yönetimlerin gelmesi durumu varmış.imf'nin geçen günkü açıklamasında bulunuyordu. sanırım o zman daha güzel bir yapılanma içerisine girecektir Telekom.haliylen bundan internet de etkilenecektir.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!