|
|
#1 (permalink) |
|
Hoparlör Sorunu
Bende Creative FPS 1000 4'lü hoparlör var. Fakat içlerinden bi tanesi (Sağ ön) kafayı yedi heraldeki inanılmaz kötü ses çıkarıyo. Yere düşmedi herhangi bir darbeye maruz kalmadı, durup dururken böyle oldu. Ne yapmalıyım acaba bozulmuş mudur yoksa başka bir sorun mu var? Yetkili firmayı aramam gerekli mi? |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Evet aynen söylediklerini yapıyodum
Ancak bunu aldığımdan beri yapıyorum bir şey olmadı da neden şimdi oluyo? Garantisi de 10 Haziran'da doldu Bi de şöyle bi garipliği var bazen düzeliyo bazen yine aynısını yapıyo. Fiş yerlerinde temassızlık olma ihtimali var mıdır acaba? Gerçi kontrol ettim ama.. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Benim ki de fps 1500 ve sesini fazla açamıyorum yemiyor her an yanabiliyor... Bu hopörlör işi bi gariptir genelde soğukken fazla sorun yapmaz ses bozuk çıkmaz ama ısınınca yine bozulur. Kobloların temassızlığından kaynaklanacağını sanmıyorum. O zaman ya hiç çalışmaz ya da gider gelirdi... Şimdi bunların içinde bobin mi diyolar ne diyolar öle bi şey var tamirciler bunları söküp bakır telle tekrar sarıyolar o zaman düzeliyo ama pahalı olabilir bi de küçücük bi şey olduğu için yapmayabiliyorlar. Bi ihtimal de patlamış olması o zaman da yama gibi bi şey yapıyolar ama hiç bi zaman eskisi gibi olmuyo haberin olsun. Bu konuda tecrübeliyim bi rock grubum vardı ve devamlı hopörlör yakardık...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
diğer bir hp. sağ önün yerine taktığında aynı bozukluğu verirse sorun anfidedir. Sorunun ara sıra düzeldiğini söylüyorsun bu sorunun bir temassızlıktan kaynaklandığını gösterir buna elektronikte soğuk lehim denir. Kesin soğuk lehimde olduğuna inanıyorsan anfiyi biraz sars ses düzelip bozuluyorsa kesin soğuk lehimdir. Ama başka bir hp. takınca sorun düzeliyorsa sorun hp.'de
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!