|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
yoksa para kazanamazlar. ne isteniyorsa onu yapıyorlar. eğer ki halk istemese ve ilgi göstermese kısa zamanda söküp atılırdı bunlar piyasadan.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
aslında direkt halk böyle istiyor diyerekten işin içinden çıkmasak iyi olur.biraz da şu soru üzerinde kafa yorsak:"Halk neden böyle şeyleri istiyor?"
benim kanaatime göre televizyonların bunun üzerinde büyük etkisi var.bilerek insanları etkileyip bundan kar elde etme. tamam belki bazıları televizyonlar sonuçta kar etmek amacıyla kurulmuşlar.ama bence bunun daha güzel yollarını bulabilirlerdi. bir de şu var:halk böyle istiyor diye her şeyi yapmak mı gerekir;yoksa yapmamak mı?
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hepiniz yada cogunuz diyorsunus halki bilinclendirecek ona birseyler ogreticek programlar verse tvler.Dusunsenize butun gun yoruluyorsunuz, zaten kriz var para sıkıntısı var falan tum gun stres ve evinize gelip tv yi aciyorsunuz ve televizyonda en basitinden mesela bir adanin olusumu anlatiliyor.Tabi bu sizi sıkar fakat onun yerine sacma sapanda olsa eglendiricek veya sacmaligina bile olsa guldurucek bisey olsa daha iyi olmaz mi?
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
katılım olacaktır her zaman
adamlar para ve araba veriyorlar... bizim burada bile tartışmamız yanlış... değer vermemek lazım. kapatalım konuyu... hep aynı yere geliyoruz...
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bence halka cazip geleme nedeni kolay yoldan para kazanma ve ünlü olma, çalışmadan, üretmeden kolay yoldan para kazanma bir kaç ayda 100 milyar+şöhret kazanamayanlarda şarkı söyler, dans eder ne bilyim birinin sevgilisi falan olur yada yakında maken olur spiker olur program yapar bi şekilde ii para kazanır onları izleyenlerde bizde öyle olalım bak alem nası zengin oluyo diyip dururlar bi kısmıda şu bunun sevgilisiymiş bak diye zaman öldürü işte üretmeyen toplum böyle olur böyle yaratılır.
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
insanların bu tur seylerden keyif alması garip degil mi? |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bence fena bir yarışma değil. İzlemiyorum ama iğrenç diyemem. Evime yakın bir ortamda gerçekleşmesi belki böyle düşündürüyordur.
Delicesine "medya birşey öğretmiyor" diye bağıran insanlar bence hafiften kayışı koyvermiş insanlar oluyor. Showtv nin hep birşeylerin haklarını Türkiye'de satın alması da üzüyor beni. BBG nin dışında kim 500 milyar ister falan da bu şekilde. Asıl starda bi ara bu, insanları adaya koyma yarışmasını olduğu gibi alıp dublajlamaları benim komiğime gidiyordu. Ama izleyeni vardır mutlaka, saygı duyarım.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla ben yarışmayı geyik olsun diye izliyorum. düşenlermi dersiniz uykusuzluktan kafayı kıranlar...
ehehe çok komikk rezil oluyoruz rezill
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!