|
|
#21 (permalink) |
|
insanların hayallerinin çalındığı programlar zincirinden biri. ali kırca bir keresinde "ülkenin önce hayalerini çaldılar." demişti. işte böyle çalıyorlar. anadolu'da genç bir çocuk araba hayal etse neden çalışsın ki? neden para biriktirsin? manken olur, topçu olur, şarkıcı olur, yarışmaya katılır... hayatlar olmasada umutlar söner. arz-talep meselesi o ayrı. bizim halk alışmış yedirilmeğe. |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
merak
Dokun bana, BBG, kim 500 milyar ister;
katılan niye katılıyor, şahsen ben de Dokun banaya başvurdum, hedefim 30 saat kadar kalmaktı, (sadece eğlence) ancak kabul olmadı başvurum, neyse. Kolay para, şöhret en başta gelen sebepler, birkaç tane de benim gibi eğlence için katılmak isteyen çıkar illaki ![]() neden izleniyorlar... meraktan... komiklik pek gerekmiyor böyle programlarda.. mesela BBG nin son haftaları reyting rekorları kırmıştı... melih ile eray'ın çekişmeleri kavga etmeye kadar ilerlemeleri idi bunun sebebi.. Ve hiç bir komik tarafı yoktu. veya Dokun bana da, insanların halusünasyon (doğru mu yazdım ) görmeleri, bayılmaları, çok yakın bir aile dostu, veya babası ölmüşcesine üzülüp ağlamaları, komik değil bence...
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu ülkede halk istesede istemesede birşeyler oluyor.
Yarışma sorularına bakın ve diğer yarışmalara bakın. Öyle canla başla zeka gerektirecek sorular yok. Varsa biraz genel kültür. Bu seviyedeki insanlara bu yakışır zaten.
|
|
|
#27 (permalink) |
|
AssHoles:[*]"Hoca Eraycı mısın Melihçi misin?" diyenler[*]Online Show ahalisi[*]"Ben kafadan 100 saat dikilirim o arapanın başında" diyenler[*]"Dün Kim 500 Milyar İster de adamın teki 2. soruda gitti iohaha" diyenler[*]"Ağbi Sms yarışmasına katılacam MasaTenisinde kullanılan topun adı ne?" diyenler.[*]Beni bu durumlarla karşı karşıya bırakan medya İzlemesekte günlük hayatta izleyen çıkıyor ve çap diye yapışıyor bu tür karın ağrısı safsatalar suratıma. Ben feci şekilde sıkıldım bu durumdan. Medyanın savunması asla halk bunu istiyor bizde veriyoruz olmamalı. Bence medyanın yaptığı sadece beyin yıkama. Şu anda izlemekten zevk aldığım sadece 5 kanal var 4 ü yabancı (cnbc-e, MTV, [.tv], discovery, national geographic channel). Zaten medya ne veriyorsa halk onu alıyor. 2 ayrı televizyon kanalında dinlediğim aynı haberlerde biri öbürünün yayınladığını kesmiş diğerdie öbürününkini(komik oldu cümle ama olayda komik). Tarafsız habercilik dedikleride yalan hepsi bağlı oldukları kodamanlara çalışıyor. Halk verileni alıyor yoğunluk kültürel programlar üzerine olsa bir zorlama sonucu olsa bile bir bilinçlenme olur. Tabi bunu bütün medyanın yapması lazım bu da imkansız herhalde. Neyse Show TV den ve programlarından nefret ediyorum reha muhtarın üstüne kusmak istiyorum.
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
bir zamanlar daha akıllı insanlar mı vardı ne... hepsi LOSER ın dediği gibi television idiot durumunda şu an
geçen bir araştırma yapılmış çocuklar tv önünde ortalama 4 saatlerini geçiriyorlarmış... yetişkin bir insan ise bu 5 saati buluyormuş... en iyi haber bülteninin bile saadece 30 dakikasını izlediğini hesap ederseniz bir show tv de 4,5 saat boyunca bir şeyler izlediğinizi düşünsenize... beyniniz yıkanıyor farkında değilsiniz
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!