Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » "Dokun Bana" Yarışma Programı

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 15.08.2001   #21 (permalink)

tuncau's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1

insanların hayallerinin çalındığı programlar zincirinden biri. ali kırca bir keresinde "ülkenin önce hayalerini çaldılar." demişti. işte böyle çalıyorlar.

anadolu'da genç bir çocuk araba hayal etse neden çalışsın ki? neden para biriktirsin? manken olur, topçu olur, şarkıcı olur, yarışmaya katılır...

hayatlar olmasada umutlar söner.

arz-talep meselesi o ayrı. bizim halk alışmış yedirilmeğe.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 15.08.2001   #22 (permalink)

Atlantis's Avatar

Yer: İstanbul, Türkiye
merak

Dokun bana, BBG, kim 500 milyar ister;

katılan niye katılıyor, şahsen ben de Dokun banaya başvurdum, hedefim 30 saat kadar kalmaktı, (sadece eğlence) ancak kabul olmadı başvurum, neyse.

Kolay para, şöhret en başta gelen sebepler, birkaç tane de benim gibi eğlence için katılmak isteyen çıkar illaki

neden izleniyorlar... meraktan... komiklik pek gerekmiyor böyle programlarda.. mesela BBG nin son haftaları reyting rekorları kırmıştı... melih ile eray'ın çekişmeleri kavga etmeye kadar ilerlemeleri idi bunun sebebi.. Ve hiç bir komik tarafı yoktu.

veya Dokun bana da, insanların halusünasyon (doğru mu yazdım ) görmeleri, bayılmaları, çok yakın bir aile dostu, veya babası ölmüşcesine üzülüp ağlamaları, komik değil bence...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 15.08.2001   #23 (permalink)
RamSEA

Bu yarışmalara benzer bir örnekte Star' da başlayacakmış. En uzun dans etme yarışması.. Bir bu eksikti. Bakalım daha neler çıkaracaklar..

Bu arada Atlantis istersen buna başvurabilirsin belki diğerinden daha eğlencelidir.

Old 15.08.2001   #24 (permalink)

Yer: İstanbul
Bu ülkede halk istesede istemesede birşeyler oluyor.

Yarışma sorularına bakın ve diğer yarışmalara bakın.

Öyle canla başla zeka gerektirecek sorular yok. Varsa biraz genel kültür.

Bu seviyedeki insanlara bu yakışır zaten.
Old 15.08.2001   #25 (permalink)

abacus's Avatar

Yer: Londra
Görsel: 7
çeşit olsun izleyen izlesin (boş yere zaman harcayacak cömert insanlar) izlemeyen izlemesin bu kadar basit
Old 21.08.2001   #26 (permalink)

darius's Avatar

Yer: ankara
siz SMS'in sorularını görmediniz galiba.

aklımda kalan: tenis nerede oynanır?
a) saha b) kort c) alan d).. (unuttum işte )

cemre
Old 21.08.2001   #27 (permalink)

Gildor's Avatar

Yer: Eskişehir
Görsel: 3

AssHoles:[*]"Hoca Eraycı mısın Melihçi misin?" diyenler[*]Online Show ahalisi[*]"Ben kafadan 100 saat dikilirim o arapanın başında" diyenler[*]"Dün Kim 500 Milyar İster de adamın teki 2. soruda gitti iohaha" diyenler[*]"Ağbi Sms yarışmasına katılacam MasaTenisinde kullanılan topun adı ne?" diyenler.[*]Beni bu durumlarla karşı karşıya bırakan medya

İzlemesekte günlük hayatta izleyen çıkıyor ve çap diye yapışıyor bu tür karın ağrısı safsatalar suratıma. Ben feci şekilde sıkıldım bu durumdan.

Medyanın savunması asla halk bunu istiyor bizde veriyoruz olmamalı. Bence medyanın yaptığı sadece beyin yıkama. Şu anda izlemekten zevk aldığım sadece 5 kanal var 4 ü yabancı (cnbc-e, MTV, [.tv], discovery, national geographic channel). Zaten medya ne veriyorsa halk onu alıyor. 2 ayrı televizyon kanalında dinlediğim aynı haberlerde biri öbürünün yayınladığını kesmiş diğerdie öbürününkini(komik oldu cümle ama olayda komik). Tarafsız habercilik dedikleride yalan hepsi bağlı oldukları kodamanlara çalışıyor.

Halk verileni alıyor yoğunluk kültürel programlar üzerine olsa bir zorlama sonucu olsa bile bir bilinçlenme olur. Tabi bunu bütün medyanın yapması lazım bu da imkansız herhalde.

Neyse Show TV den ve programlarından nefret ediyorum reha muhtarın üstüne kusmak istiyorum.
Old 21.08.2001   #28 (permalink)

arap_kadri's Avatar

Yer: Ankara/Turkiye
Görsel: 2
bir zamanlar daha akıllı insanlar mı vardı ne... hepsi LOSER ın dediği gibi television idiot durumunda şu an

geçen bir araştırma yapılmış çocuklar tv önünde ortalama 4 saatlerini geçiriyorlarmış...
yetişkin bir insan ise bu 5 saati buluyormuş... en iyi haber bülteninin bile saadece 30 dakikasını izlediğini hesap ederseniz

bir show tv de 4,5 saat boyunca bir şeyler izlediğinizi düşünsenize...
beyniniz yıkanıyor farkında değilsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

programi , yarisma , banaquot , quotdokun

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:29.