|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Saçma geldi
ama tüm kuralları falan bilmiyorum . Bilen arkadaşlar biraz daha açıklarsa iyi olur . Bu show TV 'de çok orjinal şeyler getiriyor
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
diğer yarışmalar gibi saçma ve gereksiz buluyorum.daha kaliteli şeyler getirebilirlerdi.
ahh nerde o güzelim riziko yarışması ![]() böyle saçma sapan şeylerle ekranları dolduruyorlar...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
10 yaşlarındayken show tv de en sevdiğim program Tutti Fruttiydi
Ama oda kalktı galiba . Yada ben göremiyorum
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
çok şey yazabilirim bu konu hakkında ne bbg'yi nede showtv'nin yaptığı bu tip şeyleri hiç beğenmiyorum bana çok kötü çarışımları var toplumu populistleştirme çabası gibi geliyor bana.
Bu programı seyreden insanlara sormak isterim niye seyrediyorsunuz, size ne kazandırıyor diye, merak ediyorum ? Belki biraz sert bulabilirsiniz ama böyle düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Ben bu tür şeyleri çok saçma buluyorum. Medyanın bu derece yozlaşması beni hasta ediyor. Rating için insanları şebeğe döndürmek kadar canice bi şey olamaz bence. http://www.antitelevole.cjb.net adresinde de tepkimi gösteriyorum zaten benim gibi düşünenler varsa siteye yazı gönderirlerse sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
bence televizyon kanalları halkı bilinçlendirmek için çalışmalı.bilgi seviyesini,ahlaki değerlerini yükseltmek için çaba sarfetmeli.
bizim ülkemizde ne kadar başarılı oldukları ortada.her gün yeni bir tane rezillik çıkıyor.işte sonuncusu da bu. kanallar işin kolayına kaçmamalı,reyting uğruna bazı şeyleri feda etmemeli vs... çünkü öyle bir toplum yapımız var ki,lüzumsuz şeylere meyletmeye çok yatkın.sağolsun televizyonlar da oldukça yardımcı oluyorlar bu özelliklerimizin artmasına.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!