|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
sound blaster problemi
Selam arkadaşlar. Problem şu, benim cihazı upgrade ettim, ve fakat eski sistemimde kusursuz olarak çalışmaktan olan sound blaster live!'ım abuk problemler yaratmakta. Driverlar falan yüklü, genel olarak yine problemsiz olarak çalışmakta, ama bazen ses tamamen kesiliyo ve yerini feci rahatsız edici bi "bip" sesi alıo. PC Speakerdan gelen bip sesi gibi falan değil ama direk kolonlardan.. bu bip sesi başladıktan sonra mp3 de dinlesem başka da bişi yapsam gelmesi gereken ses yerine hep bi bip sesi gelio ve restart edene kadar da düzelmiyo. win2000'de (çift işletim sistemi war) henüz olmadı bu hadise. En son driverlar, liveware falan yüklü. Genelde oyun oynarken oluyo bu hadise. Creative'ın sitesini ve bilimum forumları dolaştım ama bişi yakalayamadım. AMD veya anakarttan şüphelenmekteyim, ama bu konuda bilginiz warsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum.. Sistem şöyle: amd 900 thunderbird asus k7 anakart 256mb ram (kingston çift 128) winfast geforce 2 mx 64mb gibi gibi Şimdiden teşekkür herkese. K.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
sen piyasada gozukme ,,icq larda cevap yazma sonra gel burda sb bozuldu diye mesaj at
....simdi o tur problemler genelde cakismadan kaynaklaniyor olabiliyor...Ses kartinin yerini degistir..Driver lari tekrardan kur...Buyuk bir ihtimalle problem kalmiyacaktir..Ha problem devam ederse...Bios dan da bir kac ayar yapilabilir..Bu ara mainboard da onboard ses karti falan varmi ? varsa kapali dimi ?...Bazen bios sapitip tekrardan o on off konumlari acilabiliyor..ondan dedim di ...Kal saglicakla...
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
hehe son olaraktana gordugum birseyi soyliyim ben...
Geforcelarin bazilari amd de calismiyormus...o sb ne yamuk yapip kilitlenmesine neden olabilir...Bir test programi ile bencmark et..ama bunlardan once benim onceki mesajimida dikkate al tabii
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ama ama ama
![]() bütün ICQsal arzularınız en kısa zamanda yürürlüğe konacaktır msecure'um merak eylemeyiniz ![]() denemediğim slot kalmadı, en son driverlar yüklü, çakışma yok. zati kart görünürde çalışıyo. bak mesela cihaz 5+ saattir açık ve henüz bi arıza yok. ama abuk zamanlarda olujo işte.. amd ile geforce uyumsuzluk yapıyosa ben bu kasayı (asus t-10) kimin kafasına geçircem? complex: sistemden gelen bir beep deil bu, dediğin gibi fazla ısınmadan falan kaynaklanan, direk kolonlardan geliyo ses. 3 tane fan war içerde zati.. sewgiler
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
benchmark programlari kullan
ses karti video adapter falan benim fikrime gore olay ses kartinda degil..bir kilitlenme sonucu beep sesi aliyorsun ve ses karti diye yaniliyorsun (bu benim fikrim iste ) ...dedigim gibi iste benchmark programlarini kullan..Ne vardi Amd aldin be yav ....Varmi intel gibisi
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!