Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » sound blaster problemi

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 23.06.2001   #1 (permalink)

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
sound blaster problemi

Selam arkadaşlar.

Problem şu, benim cihazı upgrade ettim, ve fakat eski sistemimde kusursuz olarak çalışmaktan olan sound blaster live!'ım abuk problemler yaratmakta. Driverlar falan yüklü, genel olarak yine problemsiz olarak çalışmakta, ama bazen ses tamamen kesiliyo ve yerini feci rahatsız edici bi "bip" sesi alıo. PC Speakerdan gelen bip sesi gibi falan değil ama direk kolonlardan.. bu bip sesi başladıktan sonra mp3 de dinlesem başka da bişi yapsam gelmesi gereken ses yerine hep bi bip sesi gelio ve restart edene kadar da düzelmiyo. win2000'de (çift işletim sistemi war) henüz olmadı bu hadise. En son driverlar, liveware falan yüklü. Genelde oyun oynarken oluyo bu hadise. Creative'ın sitesini ve bilimum forumları dolaştım ama bişi yakalayamadım. AMD veya anakarttan şüphelenmekteyim, ama bu konuda bilginiz warsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum..

Sistem şöyle:
amd 900 thunderbird
asus k7 anakart
256mb ram (kingston çift 128)
winfast geforce 2 mx 64mb
gibi gibi

Şimdiden teşekkür herkese.

K.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 23.06.2001   #2 (permalink)

msecure's Avatar

Yer: Ankara
sen piyasada gozukme ,,icq larda cevap yazma sonra gel burda sb bozuldu diye mesaj at ....simdi o tur problemler genelde cakismadan kaynaklaniyor olabiliyor...Ses kartinin yerini degistir..Driver lari tekrardan kur...Buyuk bir ihtimalle problem kalmiyacaktir..Ha problem devam ederse...Bios dan da bir kac ayar yapilabilir..Bu ara mainboard da onboard ses karti falan varmi ? varsa kapali dimi ?...Bazen bios sapitip tekrardan o on off konumlari acilabiliyor..ondan dedim di ...Kal saglicakla...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.06.2001   #3 (permalink)

msecure's Avatar

hehe son olaraktana gordugum birseyi soyliyim ben...
Geforcelarin bazilari amd de calismiyormus...o sb ne yamuk yapip kilitlenmesine neden olabilir...Bir test programi ile bencmark et..ama bunlardan once benim onceki mesajimida dikkate al tabii
Old 23.06.2001   #4 (permalink)

Yer: Bursa
bip sesi dediğin aralıklı olarak mı geliyor yoksa sürekli mi?
bazen böyle sesler anakartın uyarıcı sesleri olabiliyor mesela fanlardan biri çalışmıyor işlemci çok ısınıyor gibi. Böyle bişey olmadığından emin misin
complex şu an çevrimdışı  
Old 23.06.2001   #5 (permalink)

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
ama ama ama

bütün ICQsal arzularınız en kısa zamanda yürürlüğe konacaktır msecure'um merak eylemeyiniz

denemediğim slot kalmadı, en son driverlar yüklü, çakışma yok. zati kart görünürde çalışıyo. bak mesela cihaz 5+ saattir açık ve henüz bi arıza yok. ama abuk zamanlarda olujo işte..

amd ile geforce uyumsuzluk yapıyosa ben bu kasayı (asus t-10) kimin kafasına geçircem?

complex: sistemden gelen bir beep deil bu, dediğin gibi fazla ısınmadan falan kaynaklanan, direk kolonlardan geliyo ses.
3 tane fan war içerde zati..

sewgiler
Old 23.06.2001   #6 (permalink)

msecure's Avatar

benchmark programlari kullan
ses karti
video adapter falan

benim fikrime gore olay ses kartinda degil..bir kilitlenme sonucu beep sesi aliyorsun ve ses karti diye yaniliyorsun (bu benim fikrim iste ) ...dedigim gibi iste benchmark programlarini kullan..
Ne vardi Amd aldin be yav ....Varmi intel gibisi
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

problemi , blaster , sound

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:57.