|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
beni forumla zoque tanıştırdı nereden düştüysem gelmiştim zoque.com' a guestbook a yazı falan yazmıştım.
O zamanlar daha yeni digital art olayında karmaşaya dalmıştım ki zoque' da gel bak biz de forum var orada da yaz dedi ben de hakkaten varmış deyip orada da yazmaya başladım ![]() Sonradan bir ara koptum bayağı daha sonra ScootJr ile Istanbul zirvesinin ertesi günü gerçek hayatta tanıştım. Tekrar forumda takılmaya başladım sonrasını da biliyorsunuz... Ne yapıyım herkes anlatıyordu ben de dayanamadım
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Eskiden PS forumu çok hareketli olurdu ![]() Ben Luna'daki forumları takip etmiştim bir aralar, sonra 3-4 ay bıraktım, okul çok kasmaya başlamıştı. Sonra yaz tatili geldi, birden ööyle nasıl aklıma gelmişse, baktım ki forum taşınmış. Sonrası maalum ....
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Cameron Diaz'lar falan ![]() hey gidi dünler heeey
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Forumun ilk hallerini hatırlıyorum ama hiç incelememiş ve takılmamıştım. Unutmuştum ta ki menthena yeni zoque forumu bana gösterene dek sonra tekrar takıldık hafif ayrıldık. Cihangir abi ve Cem abi bilir kavgalarımız geçti :) her yönüyle güzel. Yazdıklarım yazılardan dolayı bazen uyarılsamda ( Ah cihangir abi ah :p yazıyom işte özgürüm ben :} ) uyarıldığım ve hata yaptığım konuları bir daha tekrarlamamaya çalışıyorum. Sanırım bunu başardım uyarı almıyorum bu aralar :)
Kimler geldi sorma sakın kimler geçti..? Gece net'te canımız sıkıldığında Dolaşıcak keşfedicek bir site bulamadığımızda Gireriz Zoque forum'a dalarız yazılanlara Bulduk mu bir acemi yaparız karizmamızı " - hiç olmamış , böyle yap şöyle yap, kapatın barajları " kendimizi kandırırız bir zamanlar bizde böyleydik aslında daha iki güne kadar internet dediklerinde içimiz ürperirdi büyüklerimizin arasında yapılan sohbetlerde hemen atılırdık: "- benimde web sayfam var, herşey var içinde günde bu kadar kişi gelip geçiyor, kervansaray mubarek" Biz yapılan eleştirilerden hep ders almasını bildik,büyüklerimizden yada yaşıtlarımızdan Böyle olmasıda gerekliydi, Yeni nesil sert çıkışlar yapıyor yapılan kötü eleştirilerde, Okusunlar şimdi Nostalji adı verdiğimiz forumlarıda Görsünler büyükleri ve üstadları bir zamanlar nasıl madara olmuşlar, ve zamanı gelip nasıl padişah olmuşlar... Mesajı eklerken birden aklıma gelen bi yazı ne kadar beğenirseniz artık :)
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!