Zoque.Forum
»
zoque nostalji
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
zoque nostalji
Biraz nostalji yapalım dedik, eskiye dönelim dedik. Bu zamanları hatırlayan dostlar var mı? Geçmişe bakıyorum da, zoque.com bünyesinde aslında ne kadar zevkli anlar geçirdik. Farklı fikirlere her zaman açık olduğumuzu, konuşmakla herşeyin çözüleceğini anladık. Bazen güldük, bazen hüzünlendik. Kendimizi eğittik. İyiyle, kötünün arasındaki farkı anladık. Şu anda 1304 üyesiyle gerçek ve bölünemez bir aile var karşımızda. Her geçen gün büyüyen bir aile.
Bilmiyorum abarttım mı, ama içimden geçenleri yansıtmaya çalıştım. MİNİ NOT: Bu eski forumun adresi zoque'nun izniyle burada yayınlanmaktadır. Bilginize.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ne kadar zaman önce bu?
görünüşü de bayağı nostaljik ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ben buzamanları göremedim
Ama gerçekten bu forumdan çok şey öğrendim bunuda belirteyim .
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
mesguliyet - msecure, April 26, 2000 at 19:27:28
re: mesguliyet - urbaniac, April 28, 2000 at 22:00:46 re: mesguliyet - zoque, April 27, 2000 at 13:28:59 elestiri - msecure, April 24, 2000 at 18:03:10 elestiri - zoque, April 24, 2000 at 18:38:51 ordada mesajlarim var bizde nostalji olduk zoque forumu ile ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Passion o zaman ki nickin neydi ? Yani forumda nickini göremedimde ..
Her neyse benimde 8 ay mı 9 ay mı ne olmuş foruma üye olalı .. Siteye girdiğim zaman olsaydım heralde bi 1 yıl olurdu ![]() O zaman siteyi hiç görmemiştim .. Görseydim bile bu kadar ünlü olacağı aklıma gelmezdi ![]() Tebrikler ZOQUE ..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!