|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ehehe tasarımcıyım ve mac e böyle yaparım...
![]()
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Berlin
|
amacina göre degisir... diyorum
bende tasarimciyim,
ama daha cok screendesign yapiyorum.Eger print icin is yapiyorsam kesinlikle Mac kullaniyorum, yok web icinse veya Flashle calisiyorsam sadece ve sadece Microsoft. Yani illa Mac veya Microsoft demiyorum, en kisa sekilde nasil amacima ulasiyorsam o sekilde kullaniyorum, ben mentaliteyi anlamiyorum. illa mac veya Microsoft demiyorum. Böyle Mac manyaklarina (yani tutucu ) diyorumki flash le calisiyorsan Mac i unut, baska secenek yok www.projectzone.de |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
form follows function
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ben mac'in kitlenmemesinden daha çok arabirimini seviyorum. 2. sınıfta kullandığım mac'in 10 dakikada bir 'bombalanması' bende biraz anti-mac tutumu başlattı
![]() kendime formül: windowblinds + winmac + macbar = mutlu cemre sadece mac arabirimi güzel duruyor. kendisi değil, aman ha.. OS X çıktığında yükler miydiniz? cemre |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ah MAcçiler Aaaah
Yaw bu kadar katı bir şekilde Apple firmasına bağlı olmasanız güzel anlaşırdık ama ...
herneyse size bir adres bir de bilmece vereceğim: http://www.ibrator.com Mac'lerin farelerinde neden tek düğme wardır? cevaplarınızı buraya yazarsınız herhalde
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
MAc miş
peki neden tasarimcilar MAC kullaniyor yae..
farkli bir yapisi falan mi var yada daha mi kolay ... kitap kapaklarini falan hep mac ciler yapiyor..
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Berlin
|
cünkü print....
Kitab kava si,plakatlar, reklam panolari....vs vs.... veya dergiler gazeteler..... herne ise ,bunlar print icin yapilanlar, Mac grafigi cok süratli dolayisi ile kilitlenmne olasiligi ,´vede yapmis oldugun tasarimlarin kaybolmasi yok denecek kadar az.
Örnegin 100 MB fotografi mac de rahat bir sekilde calisabilirsin, ama PC de kilitlenme ihtimali cok, veya dosyalamasi bayagi uzun sürüyor ayni zamanda calisma esnasinda 100 MB lik foto. nun rengini degistirmek, objeeri saga sola cekmek bayagi zaman aliyor... www.projectzone.de |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
abi program onlar
bende geçen gün bayağı bu konuda kastım araştırma felan çünkü olayı bayağıdır merak ediyom.
olayları araştırınca grafik programları ile yapılmış arayüzşer çıkıyo genelde lightwave kullanılıyo. MAc mi PCdemi derseniz tabiki mac :P olaylar böyle bende bu aralar bir adet filmlerdeki gibi bir mail olayi yapacam bakalim nasip ne zaman biterse
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!