»
directcd'de silinen dosyaları geri getirmek / büyük bir dosyadan gif-html kurtarmak
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
directcd'de silinen dosyaları geri getirmek / büyük bir dosyadan gif-html kurtarmak
buraya uygun mu bilmiyorum, ama small talk için 'diğer konulara uymayan' diyor, uygundur sanırım... merhaba, yeni sitemin dosyaları bilgisayarımdan kayboldu. bir kere directcd ile bir diske yazmıştım ama onları sildiğim için geri getiremiyorum. cd'nin iso'larını çıkarıp hex editor'le birkaç HTML kurtardım, ama gif'lerin nasıl bittiğini bilmediğim için yapamıyorum. GIF89a diye başlıyor, sonu yok ! dosyaları cd'yi kapatmadan sildiğim için dosya sisteminde yerleri yok galiba, zaten UDF dosya sistemine uygun bir kurtarma aracı da bilmiyorum. benim ricam, kocaman içi saçmalıkla dolu bir dosyadan, HTML'leri (<HTML> diye başlayıp </HTML> diye biten parçaları) ve gif'leri (GIF89a diye başlıyor, header'ı okuyup ona göre dosya sonu bulunabilir sanırım) kurtaran/çıkaran bir program tavsiye etmeniz. yoksa bütün siteyi baştan yapmam gerekecek ![]() cemre |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
dosya yaklaşık 8mb (daha doğrusu 8mb+500k'lık 2 dosya) ama kimseye işkence etmek istemem
ben HTML'leri tag'lerden kurtardımşimdi evde değilim (dedemlerdeyim, el yapımı bir kabloyla bağlantım 9.600-16.800 dolaylarında sürünüyor) ama eve gelince yollarım elinizde böyle dosya çıkarıcı gibi birşey var mı diye merak ettim. mesela easyrecovery/tiramisu vardı UDF için versiyon yapmışlar mıdır? cemre |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
kurtarmak , gifhtml , dosyadan , buyuk , getirmek , dosyalari , silinen , directcdde |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!