|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Merak konusu.. ??
acaba insan beyni veya sinirleri günümüzün sınırları dahilinde acaba ne kadar hızla çalışıyor ?? düşünme sinirlerinin gerçekten çok hızlı olduğu kesin ama acaba zamanımızdaki hangi hıza eşdeğer acaba? ne dersiniz ? yada duyduğuma göre 200mhz lık bir işlemci saniyede 200.000 (yada milyon) işlem yapıyor. acaba insanlarınki ne kadardır ? neyse son sürat düşüncelerinizi bekliyorum
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bence insan beyniyle, bilgisayarlar kıyaslanamaz.. Hız bakımından tabii ki.. Mesela sen bir saniyede 10bin küsür 4 işlemi yapabilir misin? Hayır.. Ancak bilgisayar da üzülemez, sevinemez.. Gerçi bu biraz ruh olayına giriyor.. Karışık be abi bu işler
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
yok abi ben sevinme üzülme yönünden yaklaşmak istemedim konuya.. bilgisayar sadece bir örnekti.
ama düşünücek olursak bilgisayarda bir insanın yapımı.. neyse bakalım daha nlr eklenicek
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Walla bu hiz beyinden beyinde degisiyor kimi insan daha hizli yaparken kimisi yawas yapiyor.
Birde hiz bildigin konuya göre degisiyor.Mesela matematigi iyi olan biri 4 islemi cok cabuk yapabilirken müzigi iyi olan bi insan notalari cabuk okuyabilir... Tabi buda benim görüsüm...
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
en zeki insan bile beyninin 1/4 kısmını kullanıyor.
hele bazıları kalanında hiçbirini kullanamadığı düşünülürse... bir beyin nelere kâdir
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Benim gördüğüm kadarıyla daha da az
Benim bildiğim kadarıyla bazıları nerdeyse hiç kullanmıyor.
Bkz: Yeni Rtük yasa tasarısı Bkz: Ben fasulyemi adından tanırım Bkz: Durmuş ve Türk halkının namusu .... ... PS: Yaw yazmaya kalkınca ne kadar örnek çıkıyor. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
birini görüdügünüz zaman hafızanızda o kadar hızlı işlem yapılırki tanıdıgınız tüm insanların profili taranır ve hatırlarsınız.bu tabi inanılmaz hızılıdır.bir bilgisayar ise bu hıza kesinlikle yaklaşamaz bence. bu bir örnekti tabi
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!