Zoque.Forum
»
Internet nelere kadir
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: .
|
Internet nelere kadir
Su anda radyoda dinledigim habere gore (ve halen bu konu konusuluyor), amerika, Mississippi'de adamin biri internette, sayfasina uye olan tum insanlarin karsisinda canli olarak ayaklarini kesecek. Sebebi ise, gecirdigi bir kazadan dolayi, ayaklarinin tedavisi icin odenmesi gereken parayi sigorta sirketinden alamadigi.
Isin daha ilginc yani ise, kendi ayaklarini kestigi icin, eyalet yasasina gore yedi yil hapis yiyecek. Olay uc gun sonra meydana gelecek. Bazilari, bu adamin insanlardan para toplamak amaci ile yaptigini dusunuyor ama canli yayinda kendisi "eger ayaklarimi kesmezsem, uyelerin uyelik icin odedigi paranin iki katini verecegim" diyor. allah akil fikir ve ayak versin www.cutoffmyfeet.com
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
abi walla tek düşüncem allah akıl fikir versin o adama..
bence para kazanmak için yapıyo bu işi.. neyse ne bilim allah akıl ziyanlığı vermesin insana yoksa her bi (b)oku yapar
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
igrenc birsey...
turkbrosun verdigi linki tikladim, ama karikaturu bile yetti bana..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
gerçekten iğrenç...
insanlar nasıl böyle saçma şeyler yapıyor anlayamıyorum doğrusu .. ![]()
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://www.zoque.com/vbulletin/showthread.php?s=...&threadid=4454
forumda böyle birşey de görmüştüm. gerçi girmedim ya bir de ona bakın isterseniz. daha nelere kadir olacak kimbilir ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!