|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
Win ME makinayı kasacak bir sürü program açıyor.. ben Me kullanirken Kudak'ın da dedigi gibi winamp ta .. ve daha çok icq da problem çıkarıyordu .. o zamanlar Icq yu en fazla 10 dk kullanabiliyordum .. ve daha sonra makinayı hic kullanamiyordum .. kasilip kaliyordu .. ama 2000 pro mukemmel kesinlikle tavsiye ederim.. saygilar
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
sanırım konu win 2000 idi win me ye geçtik....
ikisinin görsel anlamı aynı olsa bile ikisi çok farklı amaçlara hizmet ediyor... birisi bir kere klasik windows 9X serisinin devamı yani FAT32 ile çalışan internet ve bağlantılarda güvenliği minimum da tutan dosya ve printer paylaşımına gerek duymayan bir sistem diğer ise NT teknolojisi taşıyan NTFS kullanmanızı tavsiye eden internet ve server teknolojisini barındıran bir sistem... yani kullanım amaçları çok farklı ben ne kurayım derdini aşmanız artık geçmeli en son bu çıktı bunu kurayım demek acemilikten başka birşey değil. win 98 e eşşeğe binemekten bahsediliyor: büyük bir hata win 98se içerisinde sürücüler ile bir kaç free ms programını kurduğunuzda hemen hemen me ile aynı özelliklere geliyor... windowsun hızı ise sizin kullanımınıza bağlı aynı win 2000 bir PIII 700 ile celoran 300 A arasında fark olması gerkirken 300 A nın daha hızlı çalıştığına şahit oldum... nedenleri gerekli performansı almak için yeterli düzenlemeleri yapmamak. en iyisi siz bir ms sayfalarına uğrayın ve oradan da dergi sayfalarına geçin... sen ben davası yapmayın okuun paranızı sokaklara sçmayın sağlıcakla kalın
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse bu adamlar 2 yıldır neye uğraşıyodu? Dergi okuyun demişsiniz, evet okuyorum.. winme ile win98 arasındaki farkı da geçende bir dergi de okudum ( adını unuttum: win98 e winme özellikleri katan yazı ) benzetem görsellikten dolayıydı..
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla ben winme hatalarından bahsetmek istemedim.. neyse winme hakkında bilgim var çünkü kullandım ama win2000 yükleyip ortada kalmak istemiyroum.. bunun için sordum.
çünkü format atmak bir zahmet oldu. hernekadar kullandığım programları arşivde saklasamda..
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
***Windows ME’de kendi müzik koleksiyonunuzu oluşturmanız çok kolay. Windows Media player’ın son versiyonu ile her tür medya dosyasını çalmak ve oynatmak mümkün. ***Windows ME ile kullanıcının internet deneyiminin daha da gelişmiş olduğunu belirten İçil, “internet Explorer’ın 5.5 versiyonu 128 bit şifreleme teknolojisi ile birlikte geliyor. ***Elektronik posta yazılımı Outlook Express, ICQ’ya karşılık olarak çıkartılan ve Amerika ile telefon görüşmesi yapabilmemizi de sağlayan MSN Messenger ve online olarak sesli veya görsel konuşmalar ile uygulama paylaşımı için NetMeeting yazılımları, bilgisayar kullanıcılarının iletişimlerini çeşitlendiriyor ve güçlendiriyor. ms sayfasında ise Windows Me Güncelleştirmesi için 10 Neden[list=1][*]Ev videolarınızı bilgisayarınıza aktarabilir ve düzenleyebilirsiniz[*]Fotoğraf koleksiyonunuzu tozlu kutunuzdan web’e taşıyın[*]Sevdiğiniz müzikler için arşiv ve dizin oluşturabilirsiniz[*]Önemli dosyalarınızı koruyun[*]bilgisayarınızı normal durumuna geri getirin[*]Gerek duyduğunuz yanıtları bulun[*]video kaydedicinizi ve termometrenizi programlamak için bilgisayarınızı kullanın[*]Evinizdeki bilgisayarları birbirine bağlayın[*]Arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla daha önce hiç olmadığı kadar kolay irtibat kurun[*]Yeni oyun olanakları[/list=1] Bunları okudum ve gerçi biliyordum.. kutu başına en az 56 en çok 191 $ kazanıyorlar ve şurada bana hangisini 98 ile yapamayacağını gösterir misin? media player direct x 8,0 vs vs eklenerek 98 me ye benzemez miydi... 2 yıldır boşa mı uğraşıyorlardı demişsin ya... boşa değil tabi... 56 ila 191 $ az mı... ![]() komik vallahi..
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bana göre ev kullanıcısı için en idali 98 se winme kurdum 3 gün dayandı
2000 pro kurduk iş yerine dosya sistemide NTFS olunca ii oluyo bi ara 2000 server ve 2000 adventec server kurdum manyak ii diyemiyom nede olsa Microsoft ama yinede diğerlerine göre ii sayılır. Kesmedi bide Linux Mandreke yi kurdum muhteşem bir sistem ağ için bire bir.Ha birde XP çıkıyo mahkemelik oldu şimdiden Beta sürümlerinde 3tane DLL eksik ona göre... |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Microsoftun yeni XP si manyak ii miş ancak sunduğu bir çok özellik sayesin rekabet ortamını etkiliyeceğinden mahkemelik olmuş. Mahkemeyi açan şirketler bayaa ünlü. NEtscape de dışarıdan destek verecekmiş bu büyük firmalara. öle veya böle eylül ayında yazıcıoğlu işhanının önünde XP satılacak ve onca millet yine Microsoft u gözü kapalı alacak.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!