Zoque.Forum
»
win2000 hakkında bilgi..
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
win2000 hakkında bilgi..
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi sizlerden birkaç öneri almak istiyorum. win2000 cd olarak elimde var ama yüklemekte biraz kararsız kaldım.. bana 98'e veya milennium edition'a göre farklarını eksilerini artılarını filan yazarsanız sevinirm.. herkese iyi günler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
selam bu konu daha önce konuşulmuştu
(arama motorunu alışkanlık etmemiz lazım )http://www.zoque.com/vbulletin/showt...hlight=win2000
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
ok güzel yeterli oldu. ancak bir soru..
192ram ile p3 700 var bende.. nasıl bir performans olur.. yani 98'den daha hızlı olurmu ??
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
sevgili kudak bende bundan önce ME vardi ondan öncede 98 SE..
sana bişi söleyim kesinlikle ME kurma berbat bir sistem .. makinanı batırır.. 98 SE milleniumdan kat kat daha iyi .. ama 2000 pro çok kalite... gerçekten mükemmel performans falan müthiş .. söylediğin konfigürasyonda zaten süper çalışır sen merak etme .. hemen 2000 pro kur ![]()
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
bende winme kullanıyorum.. ilk kurduğumda pws çalışıyordu.. bi ara format attım ve yine kurdum.. pws' yi bu sefer çalıştıramadım.. 5-6 kere kur-kaldır olmadı.. ve 98SE yi kurdum.. şimdi her şey normal.. ancak attan inip eşşeğe binmiş hissettim kendimi
![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Arkdaşlar bende winme'yi 5-6 ay kullandım. ancak o zamanlar eski bilgisayarım vardı (p200mmx,64ram) neyse onda hiçbir sorun çıkartmadı.. çok iyi gidiyordur. sora yeni bilgisayar aldım. p3 700 ene winamp'ı bi açtım 10 saniyede bir şarkı kesiliyo. burdan annadımki winme pcı kartlarda zorlanıyor..
ISA kartılarla çok iyi çalışıyor sanırım sorun bundandı..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
yok yeniceri, ben winme'yi 3 sürüm farkılı olarakta yükledim.
2 ing bi türkçe hepsinde sonuç aynıydı. bir uyumsuzluk söz konusu.. ama olmayan bilgisayarlar için (ev)= için ideal bi sistem
|
Zoque'a hoşgeldiniz!