|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
win2000'den kurtulmanın yolu..
merhaba. win2000 i sistemden kaldırmak için bir yer aradım bulamadım. ama win98'den girip winnt klasörünü filan kaldırdım.. ama hala girişte bir seçenek istiyor. bunu nasıl ortadan kaldırabilirim. fikri olan varmı ?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bilgisayarini acarken F8 ile Ms-Dos kipinde baslat ve acildiktan sonra komut satirinda fdisk /mbr yazdiktan sonra bilgisayarini yeniden baslattiginda win9x ile acilmasi gerekir.
Eger ise yaramazsa ayni isi win9x sistem disketi ile acarak uygulaman gerekir.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Başka bir bilgisayardan win98 veya hangi sistemi kullanacaksan onun sistem disketini hazırla.
Kendi bilgisayarına git ve biosdan format at. Bu şekilde formatlarsan c: d: diye birşey kalmaz. Sonra elindeki disketle bilgisayarını aç fdisk kullanarak sürücü(ler) oluştur. format ile butun sürücülerinin içeriğini tekrar oluştur. ve güle güle kullan. eğer d: veya başka sürücülerinde önemli dosyaların varsa bir arkadaşından ödünç d.disk iste.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Kaşif, abi o kadar çaylak değilim..
e ayrıca benim d: sürücüm arşiv.. zaten winnt d:ye yüklenmişti ondan terreddütüm vardı neyse şimdi 98'e geçip, winnt klasörünü kaldırdım.. sora c: ye format attım ve yeniden win98 yükledim oldu.. ![]() kesin çösüm..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!