»
komik
|
| Anket Sonuçlarını Göster: nasıl fikir ? | |||
| iyi |
|
6 | 60.00% |
| kötü |
|
4 | 40.00% |
| Katılımcı: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
komik
selamlar.. imdiii...haber gruplarında dolaşıyordum ki;şöle bir soruyla karşılaştım.. ne dersinzi bunu biz ortaklaşa yapalımmı ?? - HTML tabanlı işletim sistemi yapmaya ne dersiniz arkadaşlar ? yalnız komik olacak.. mizahi yane. şimdide bu konuya verilen cevaplardan bazıları: - Pencereler panjurlu, jaluzili falan olabilsin. Hata anında çıkan mavi ekranların rengi değiştirilebilsin. Sarı, yeşil, kırmızı fonlu olabilsin. Tüm mesajlar günlük konuşma dilinde olsun (Baba sürücüde Cd yok sen play tuşuna basıyorsun, olmuyor böyle... gibi). Çöp tenekesi yerine duvarın dibine bırakma olsun. Bir süre geçince tekerlekli arabayla hırpani kılıklı birileri gelip bu bırakılan dosyaları eşelesin, dağıtsın. Üstten bir küçük pencereden Dr. Disk (Norton disc doctor) sarkıp " dağıtmayın oraları bana lazım olabilir" desin. Kopyalama anında dosyalar bir klasörden ötekine uçarken bir iki tanesi tutturamayıp yere düşsün. İnternete bağlanırken hakkaten temiz kağıdı sorsun. - açılışta password yanlış girilirse eli sopalı bodiler temsili bir userı tepelesin. - mail gelince işletim sistemi ezan okusun. Kullanıcı internette uzun süre kalırsa temsili bi adam çıkıp kullanıcıyı dövsün. Masaüstü olmasın, Tezgahaltı olsun. "Kopyala-yapıştır" olmasın, "Lisanslı kopyala-yapıştır" olsun. Dünya daha güzel bi yer olsun hiç savaş olmasın :P bu konuda sizlerin cevaplarını bekliyorum.. hem bu projeyi hayata geçirmek isteyenlerden , hemde proje ile ilgili komik önerileri olanlardan cevaplar bekliyorum.. haa unutmadan bu konuda bayaa kasacas ama gerçekleşirse çok ho$ olur. ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
gerçekleşebilirse iyi bir proje
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
abi iyi güzelde HTML sabit bir kodlama dili.
dhtml filan olursa belki olur ama kim uğraşır ? yada değermi ? yada HTML'yi açmak için ne kullanacan yani. şaçmaaa. exe desen dostan açılcak desen inanırdım ehehe
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
güzel güzel...
HTML tabanlı işletim sistemine benden biiiiir adeet Explorer! ![]() http://burakforum.hypermart.net/temp/burak_explorer/ not: sadece IE ile düzgün gözüküyor
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
devam
abi bakın isteyince oluyomu$h yaa.. hade bişileri hayata geçirelim abi yaa.. isteyince herşey olur.. yahu arkadaşlar.. her seferinde böle oluo.. hep böle bir proje yapalım diye konu açılıyor, am ahiç bir şey olmuyor sonucunda...
hemen kestirip atmayalım.. HTML olmayabilir... ama böle bir şey yapsak nasıl olur ? ho olmazmı ? |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bence açıkçası geçici heyecandan farklı birşey değil.
Benim de benzer birşey aklıma gelmişti. Windowsun tüm ses dosyalarını kendime göre ayarlamıştım. Komik komik şeyler eklemiştim hata mesajlarına. Hatta hafften küfürlüydü de, tatlıydı yani. Aynı işi civilization (yanliş yazmiş olabilirim) için de yapmıştım. Topçular saldırınca Allah Allah sesleri falan çıkıyordu. Ama bir bakıyorsun 2. gününde ne yapmışım ben diyorsun. Herşey tek düze olup saçmalaşıyor. Bi Cem Yılmazın kaydettiği o stand-up gösterileri bile bir yere kadarken amatör esprilerin insanları uzun sure saracağına inanmıyorum. İşte bu kısa süre içinde biraz fazla uğraşlı değil mi ? Bence değerli zamanınızı daha yararlı işler için harcayın.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!