|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Berlin
|
windows 2000
Simdi forumda nereye yazacagimi cikartamadigim icin buraya yaziyorum, eger bu konuyla ilgili forumda baska bir plarform varsa bu konuyu oraya götürebilirim. Dolaysi ile, Admin gereksiz görürse bunu lütfen silsin. Benim sorunum bilgisayarimla Win.2000 ile calisiyorum, ama dün sacmalamaya basladi.sabah cok rahat bir sekilde start yapamistim, ama daha sonra, ögleden sonra yani bir türlü start yapamadim, sürekli bir sekilde iniyor cikiyor. Tam acilacagi zaman tekrar inmeye basliyor. Önce sicaktan olabilecegini zannettim. Cünkü Berlin 35 derece idi , daha sonra hava serinlediginde tekrar denendim fakat yine ayni hikaye. Acaba sizce sorun nerede olabilir, yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkürler. www.projectzone.de |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
aynı problem bende de olmuştu sonradan elimdeki 64 lük bir ram'in arızlandığını öğrendim.
-soru: peki ram arızası olsa başlangıçtaki testte neden açıyor -cevap: ilk başta açıyor ama daha sonra ram ısınma veya başka bir nedenle bilgisayar tam açılacağı zaman shutdown oluyordu. -soru : nasıl arızalı olduğunu anlayabilirim -cevap : deneme yanılma -soru : ya RAM gerçekten arızalıysa -iki gün kadar kuru toprakta bekletip statik elektriğini al tekrar dene çalışırsa bahtına -soru: ya RAM arızası değilse: -cevap: win2000 i repair etmekten başka şansın yok sanırım kolay gelsin
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
arkadaşım sanırım bu olaya bazı kişiler eğer ramden kaynaklanıyorsa ram şişmesi filan diyorllar ama bu fazla kullanım sonucu oluşan birşey..
ne alakası varsa..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Shutdown
Merhabalar;
MS Windows 2000 Professional kullanıyorum SP2 yüklü ve ne zaman shutdown desem restart yapıyor... Gerçekten çok garip. Son zamanlarda olmaya başladı yaklaşık 2 haftadır bilgisayarı restart sırasında kapatıyorum. Sizce sorun ne olabilir? Saygılar; D.can Kanat
|
Zoque'a hoşgeldiniz!