|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
garip raslantılar
merhaba Google image search'te arama yaptım cyrus diye, bakalım neler çıkacak dedim.. şarkıcı billy ray cyrus, wrestler 'cyrus', cyrus ses sistemleri, pers kralı cyrus, st. cyrus adası, cyrus adında kediler, köpekler, bebekler, bir bilgisayar mühendisi, bir sörfçü, pournelle'in cyrus adlı cyrix bilgisayarı, mezartaşları, birkaç müzik grubu filan.. sonuçların 29. sayfasında garip birşeye rastladım. 1800'lü yıllarda yaşayan bir adamın günlüğü. ama asıl önemli olan adı adamın adı cyrus bradley ben cyrus diye aldığım mail adreslerinin isim bölümüne bunu yazıyorum. ( http://www.lib.cmich.edu/clarke/detroit/bradley1835.htm ) sonra billy ray cyrus'un olduğu bir sayfada zigg isimli bir grafik vardı. david bowie'nin bir resmi geçen hafta yaptığım bir grafiğe zigg adını koymuştum. ( http://home.fuse.net/jlleach/mull.htm ) lütfen biri bana bunların tesadüf olduğunu söylesin çünkü bu 'raslantılar' beni korkutmaya başladı! cemre |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hımm ilginç harbiden ilginç ama derin mevzu bunlar..
peki adamın hayatında ne yazıyo yani neler yapmış bu adam nelerle uğraşmış ( sayfayı açtım ama adamın hayatı ingilizce ve benim onu çözmem 5 ay sürerde)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
şimdi ben de bu yaz başında fb nin glasgow ile eşleşmesi olmadan önce rüyamdan fenerin 2-1 yenecegini görmüştüm.(sapıttırdım mı konuyu?)
ben de artık sinirlenmeye başladım raslantı olaylarına daha çok benim yaşadıklarım şöyle oluyor: diyelim evden çıkıyorum odamdan tam çıkıcam masanın üstündeki akbil dikkatimi çekiyor...aman almayayım bugün de minibüsle gideyim diyorum...3 saat sonra kadıköy'de minibüs arayışları içerisindeyken minibüsün güzergahının değiştigini ögreniyorum... en az 10 kere bunun gibi nesneler dikkatimi çekti ve bunlarla ilgili şeyler oluyor.. ha şimdi aklıma geldi bir de dokuz kehanet diye benim acaip derecede sıkıldıgım ama ödev oldugu için okudugum bir kitap wardı.kitapta bu yüzyılda yaşanacak değişimlerden bahsediliyordu.Raslantıların çoğalması bunlardan biriydi..ne alaka diyeceksin ben de öyle dedim adam şöyle açıklamış ; hmm aklıma gelmedi ama enerjiyle ilgili birşeylerdi sanırım.o kitaptan uzak durun ama
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
zigg.gif uff. cyrus bradley'in günlüğü var ben de tam anlamadım gettysburg amerikası hikayeleri işte ![]() cemre |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
abi olabilir böyle şeyler.
hatta yeniden doğuş die birşey var. (rekearnasyon mudur nedir) neyse bu tip olaylar tek sende olmuyor. mesela ben 14 yaşındayken babamın iş yerinde gitmiştim birşeyler almak için neyse olum noldu nie geri geldin diyince şoke olmuştum.. oysa ben hiç gitmemiştim.. işte böle şeyler.. neyse görüşürüz byess
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bazı şeyler tesadüf değildir.... Vücut bildiğiniz gibi düşük bir elektrik akımı ile çalışır beyin kaslara elektrik akımı yollayarak harakete geçirir. Neticede beyin bir jeneratör gibi bazı olayları etkileyebiliyor. Beyin hem alıcı hem vericidir. Bazı olaylarıda hissedebiliyor çünkü dünyada bir enerji akımı var. Özellikle hayvanlarda bu akımı anlama insanlardan çok daha gelişmiş. Bu metafiziğe girdiği için açıklaması çok zor daha doğrusu çok uzun
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
rüyalar
harbiden derin mevzular ama, rüyalarımın olduğu gibi çıkması beni iyice tedirgin etmeye başladı, kaza yaptığımı görmüştüm, ertesi gün yaptım, halbuki o gün arabayla çıkmasaydım başıma gelmezdi ama, mecburiyetten yani kader yazgısı..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!