|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
kendi görüşlerim / düşüncelerim ;
herkes Photoshop kullanabilir ama webmaster olamaz ![]() Webmasterlık farklı şey aslında .. Müthiş grafikli bir sayfa var bence bunun yapımcısı webmaster değildir .. GrafikMaster olabilir webmaster = webüstadı .. webmaster ne yapar ? çok iyi derecede HTML bilir / java script yazmayı bilir (en azından kullanmayı!) / en az bir web programlama dili bilir . (PHP,ASP,cgi/perl,cf,phyton vs.) neyse size saçma gelebilir ama kendi düşüncelerim lütfen kimse kızmasın ![]() görüşmek üzere.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
çok güzel ama türkçeleştirmede herhalde bazı şeyler çok saçma olur en azından alışmak zor 3-4 senedir ingilizce takıl sonra hobba türkçe olsun ...
zor alışırım ben biraz ... bu arada Owen'a söylediklerinden dolayı katılıyorum ...
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Gogo'ya katılıyorum ama 1 saat yeterli
Filterların türkçe karşıtlarını bulmakta zorlanabiliriz vb. şeyler . Ama Türkiye için güzel bir adım ...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
tam "small talk"luk geyikler
![]() PhostoShop'u türkçe anlatan bir sürü kitap var. Ama söylediğniz gibi heryer Photoshop kullanan adamlarla dolu değil di mi? Bence bunun asıl önemi Adobe'nin Türkiye pazarını ciddiye alması.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!