|
|
#1 (permalink) |
|
Samimi bir yazı ...
Merhabalar, Öncelikle bunalımdayım sanmayın sakın ve yazacaklarımı iyi anlamanızı ümit ediyorum. Çünkü bu foruma kayıt olduğumdan beri Zoque' nın yönetimi ile çok seviyeli bir forum oldu ve çok öğretici yazılar okudum. Bu noktada da tavsiyeleriniz kıymetlidir benim için... 6 yıllık internet geçmişim var. Ne web masterlıktan anlarım ne de dizayn, grafik işlerinden. Ama internet ile tanıştıktan ve az buçuk birşeyler kaptıktan sonra (Frontpage2000, Photoshop) hemen bir domain name kiraladım ve kendi sitemi yaptım. Amacım yeni insanlar tanımak, insanlara o aradıkları bilgiye ulaştırmak ve bunu profesyonel bir ruhla yapmak. Hiçbir ücret karşılığı olmadan sadece iyi niyet duyguları ile bu işi sürdürmek. İnsanlık denir ya... Ama bazen dönüp arakama baktığım zaman da ne de çok vakit harcamışım diye düşünüyorum ( bazen ). Şu an ki sitemi - belkide sizin birkaç saatte yapacağınız birşeyi ben haftalarca uğraşmışımdır. Amaç görsellik mörsellik sağlamak değil amaç iyi birşeyler yapmak. Ben yaptım demek! Okduğum bir kitabı ya da bir yazıyı sitede insanlar ile paylaşmak. Ama bazen de ciddi kaygılarım oluyor. Zaman akıp gidiyor ve yaptığım şeylerin değerini bilmiyorum. Çok güzel tepkiler oluyor ama bilmiyorum işte! (bunalımdayım galiba )Oysa benim şu ana kadar yaptıklarımı ve yapacaklarımı sizler (işi bilenler) daha kaliteli, daha hızlı, daha iyi yapabililirsiniz. Bunun bilincindeyim. Belkide şu ana kadar sitemde yayında olan bazı bölümlerin kat kat iyileri sizlerin sitelerinizde daha muhteşem bir şekilde mevcut. Diyeceğim şu ki arkadaşlar çabam boş mudur sizce?! ... Sizce başka şeyler mi yapmalıyım? Yani elimdeki 650 MB lık Atatürk video Arşivini sizlere mi vermeliyim... Bu bayrağı size mi teslim etmeliyim. Elimi ayağımı çekmeli miyim? Bunlar ile çaba harcamamalı mıyım? Sizce ne yapmalıyım? ... ------------------------ Bazen çekip gitmek istiyor gönül... Taaa öteleri, ufukların ötesine Bazen kalmak istiyor gönül ... Taaa berilere, ufukların berisine! ------------------------ iyi uydurdum mu?
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
SACMALAMA
internet hic bir zaman gorsel zenginligin oldugu mekan olarak tanimlanmamistir. keske herkes senin gibi dusunseydi.
bu cumleleri ne grafiker ne tasarimci ne programci biri olarak yaziyorum. umarim bu sacma dusuncenden cabucak kurtulursun. cunku hissediyorum meydan gitgide digerlerine kaliyor. otur oturdugun yerde dogru bildigini yaz. hic bir zaman bikma sakin. bu ise gonul veren herkesin senin gibilerine ihtiyaci var. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
Re: SACMALAMA
Alıntı:
IMZAMI ATIYORUM
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Belki insanları gıcık edecek bir yorum olacak ama bence gerçekten boşa zaman harcıyorsun. Yaptıklarını ben de yaptim. Ben bunun gibi 20 konuda sayfa actım. Şimdi bakiyorum hepsi birbirinden igrencler.
Senin sitene baktım da konu son derece saygı duyulacak ama açıkcası takip edilecek bir konu değil. Belki de yanılıyorumdur. Her gün binlerce ziyaretçi alıyorsundur. Ama zannetmiyorum işte. Yerinde olsam siteyi durdururdum, kaldırmazdım. (bunu artık cok sıkıldığını goz onune alarak soyluyorum) Ya işte böyle.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
deja vu, lemi, ademkocal ve aLha görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Açıkça söylemek gerekirse bu benim için çok zor bir karar. Belki sizler basite alabilirsiniz ama benim için çok önemli bu. Çünkü bilgisayarı, interneti, web sitelerini çok seviyorum. Teknolojiyi, bilgiyi seviyorum ... Elimde imkanlar var iken neden uğraşmayayım diyorum??
Bu yüzden sizlerin eleştirilerinizide göz önünde bulundurursak galiba önce İSTİKBALİM ... Bu süreçte bunu hobiye dönüştürmem lazım. Çünkü birkaç yadır bu hobiden çıktı biraz işe dönüşmeye başladı. Eğer böyle yaparsam hem kopmamış olacağım, hem kendimi rahat hissedeceğim, hem de diğer işlerimi dengelemiş olacağım. Sizce bu nasıl? İyi bir program mı? Herkese çok teşekkür ederim. Sizler yararlı bir teknoloji arkadaşısınız Sevgiler ile... Erol Serhat Kuseyri www.kuseyri.net (Beklentiler Ötesi Bir site...) |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!