|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
WScript ? (Nedir ?)
selamlar , bugün bilgisayarda inanılmaz ağırlık vardı .. süreklide kum saati dönüyordu .. ctrl+alt+del e basıp çalışan programlara bakayım dedim .. o da ne ? 15-20 tane WScript diye bişey .. Şu WScript nedir ? ne değildir ? açıklayıp , kurtulma yollarını yazarsanız sevinirim ![]() yoksa format atmak zorunda kalacağım .. ![]() ___________________ @zoque : makina çok ağır .. small talk diye bastım birden buraya girdi (ağırlıktan yukarı çıktı heralde ) bi daha dönüp atmaya kalksam yarım saat geçerdi .. kusura bakma.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
selamlar,
son bir umutla makinayı açıp kapadım belki az da olsa hızlanır diye .. açtığımda wscript geçersiz işlem yürüttü felan dedi ve kapattı .. bende büyük bir azimle o dosyayı sildim ( c:/windows/ WScript.exe ) daha sonra bilgisayarımı , c:/ yi felan açarken wscript.exe bulunamadı dedi altınada bu dosya visual basic dosyalarınımı açmaya yarar mı ne dedi.. daha sonra öbür bilgisayardan kopyaladım c:/windows a dizinine yapıştırdım .. artık eskisi gibi ağırlık yok ama bilgisayarımı açıyorum diyelim .. kapadıktan sonra ctrl+alt+delete yapıyorum WScript kalıyor ..Windows'u üstüne kurmayı denesem düzelir mi acaba ?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
GEÇMİŞLER OLSUN :)
Format attım , rahatladım , kurtuldum
![]() şimdi 2 - 3 günde anca yüklerim programları
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
2-3 gün mü??? Ben canım sıkıldımı bilgisayarı formatlıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Valla benim bildiğim windows açılırken wscript.exe dosyasını çalıştırmaz. eğer bilgim doğru ve wscript çalışmıyorsa sende çalışmasının sebebi bir vbs virüsü olabilir.
Bir tarama yapsaydın keske. Bi de startup ta hangi programlar çalışyıo baksaydın. windows 95-98 için başlat-çalıştır a msconfig yazılarak başlangıçta çalışanları görebilirsin. registry ve win.ini de olanları bile.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!