|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Acil Yardim!
Arkadaşlar, Aylardır beni telefonda rahatsız eden kişi olayı abartıp ailemin kulalndığı sabit telefonada dandandı. Bu insan sorunlu bir kız ve beni kendisi ve arkadaşları olmak üzere aylardır tehditlerle küfürlerle rahatsız ediyorlar. Şimdi size danışıyorum ne yapabilirim? Telefon numaraları var bende. Aileme bu konu bulaşmadan kurtulmak istiyorum yardım eder fikr veririseniz sevinirim. Belki daha önce başına benzer bir olay gelen vardır... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
o sana ne yapıyorsa aynısını yap. zamanla bırakır zaten.. yada aynı illerdeyseniz polis veya turktelekomda tanıdığın varsa adresini bile bulursun.. gerisi sana kalır. ama unlucky ninde sölediği mantıklı
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
her hangi bir yerdeki erkkeler tuvalteline ve telofon kulubelerine "arkadas ariyorum 19 yasinda esmer guzel bir bayanim " ve daha bi suru laf yaz numarasinida yaz ohhhhhhhh
sen bi sapikla urasiyodun o simdi cinsel aclikla tavuk bile sey edebilecek 8347538947539 kisiyle urasacak irc olayida bambaska bi vukuat
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Acil Yardim!
Alıntı:
Olayın kaynağına inilmesi gerekir. -Diğer arkadaşların verdiği cevaplar da pek tabii kullanılabilinir.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu bahsettiğim, 16 yaşında kendine bağzı şeyleri saplantı etmiş bir kız daha kötü şeyler olmasından korkuyorum...
Bu gün wap3 ten kalan bilgilerimle "5000" 'den aynen şöyle bir mesaj attım -TURKCELL MUSTERI SERVISI- TELEFON NUMARANIZ SIKAYET UZERINE TAKIBE ALINMISTIR. SIKAYET TEKRAR ETTIGI TAKDIRDE HATTINIZ BLOKE EDILECEKTIR! Şimdilik kesildi gibi ama bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!