|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Websitene hit aldırmanın çamurlu yolu..
site yapmak kadar önemli başka bir unsurda uygulanan stratejidir. en iyi strateji başarıya ulaşan stratejidir diyorsanız işte burda başarıya ulaşıp bol hit almanın poluler olmanın çamurlu yollardan geçen bazı yöntemleri mevcut.. - Sitenin bir kopyasını yapıp çalıntı siteler bölümünde "oha yüzsüzlüğün böylesi" tarzı ateşli bir yazıyla haber yaparsın. olayı geliştirip heyecanı arttırmak istersen oluşturduğun ikinci site ile laf düellosuna girersin bunu izleyen insanlar senin sayfanla daha bir haşır neşir olurlar, tanınırsın. -Sitenin girişinde hacked by bilmem ne diye hack'lendi yazısı girersin, ama bu hayali hacker iyi niyetli olduğu için sayfanın altına "siteyi buradan görebilirsiniz" şeklinde bir link bırakır. hacklenme olayından doğan merakla insanlar o link'e clikleyerek " bakalım ne sitesiymiş bu site" diye siteni gezerler. daha önemlisi hacklenecek kadar önemli bir site olmuş olur senin siten -Sitenin girişine duygusal bir yazı yazıp, çok mücadele ettim ama artık tükendim tarzı bir hava verip ilgi uyandırırsın, tabi sayfanın en altına "bu işleri bıraktım ama siz genede şöyle bir bakın siteme" mahiyetinde bir giriş linkide bırakırsın. -Popüler olmanın en hızlı yolu dikkat çekmek ve tepki almaktır, eğer yeteneklerin ve yaptığın işler dahilinde bunu beceremiyorsan, ozaman agresif bir tavırla çevrene bo* atarak bunu başarırsın, işin ucu kendine dokunmayan pek çok insan seni keyifle izler bol bol eğlenir. tabi kurbanları seçmek sana kalmış, ama dikkatli olmalısın çok sevilen birilerine karşı birşey yapmak en büyük hatadır. böyle orta şeker hatta bazı insanların hoşlanmadığı tarz insanlarla uğraşırsan kesin prim yaparsın. gelişmeleri sunduğun sitende hit'e boğulur.. -Diğer bir yöntemde kötü adam olup bol bol bir şeyler araklamaktır, herkese bulaştığın için çabuk tanınırsın, daha sonra genel bir özürle çaldım ama çok şey öğrendim deyip yeteneğini konuşturup o imajdan kurtulursun. tabiki bu zor bir yoldur, çünkğ yeteğin olması gerekir.. -forum tarzı popüler ortamlarda birden fazla nick alıp, bu nicklerle kendine saldırırsın, sen iyi,duygusal insanı oynarken diğer nicklerine aşağılayıcı,kötü,çıkarcı, herkese saldıran bir kimlik büründürürsün. İnsanlar senin için üzülüp sana destek olurlar. hatta kendin yarattığın bu kötü karakterler diğer insanlarada bulaşıp senin bulunduğun safların dahada sıkılaşmasını sağlarsın. Gelişmeleride sitenden duygusal bir dille anlatırsın.. şimdilik bukadar.. Not : Yukarıda anlatılan herşey aptal bey'in hayal gücüdür, bunlar sallanırken sadece aptal beyin kı*ı kullanılmıştır ve kimse örnek alınmamıştır. o yüzdendirki "orda benimi kastettin" tarzı sorular sormanın hiç bir manası yoktur. ama genede demeden edemiyorum, yukarıda ve bundan sonra yazacaklarımda kendinizden bir parça bulduysanız bu sizin sorununuz.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Gerçekten güzel bir yazı ve gayet ilginç. Peki bilinen örneklerden ne var. Bir hatırlama yapalım. Hatırladığınız örnekler?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
evet hep aklımda hep gördüğümüz eyler bunları güzel bir toplama... ancak eğer örneklere hatırladıklarımıza yer verirsek ortam bayağı kızışır
....
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
yasal açıklama: bunları uygulamak sağlığınıza dokunabilir.
dokunmaya da bilir. ![]() iyi yazmışsın, beğeniyle okudum.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Tamam ben sormamış olayım... Siz de duymamış olun
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
supx hemen senin hakkında gereksiz bir dedikodu yayalım...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!