|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kan kanseri bi arkadaş
Gezinirken bulduğum ve beni üzen bi durum http://www.esrakalyoncu.8m.com/ kan kanseri (aplastik anemi) hastası olan bi arkadaşımızın sitesi
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yazık.. Allah acil şifalar versin. Ama cerrahpaşa bu konuda deneyimli ve bilgili bir hastaneydir. Bizim üniversite Lösemi Çocuklarına bağlı (Haliç Üniv.) ve her yıl etkinlikler düzenliyoruz (Cerrahpaşa da). En son kendi aramızda para toplayıp Eminönünde toptancı olan oyuncakçılar ile anlaşıp çok güzel oyuncaklar aldık. Konu dışı bir örnek ama lütfen herkes elinden geldiğince birşeyler yapsın.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Arkadaşlar dün gece öneri ve düşünceler kısmına bir öneri ekledim. Oraya bir göz atıp düşüncelerinizi bekliyorum. İyi bir gelişme olabilir...
abacus .. ilk destekçi Konu şimdilik 17 hit almış ama abacusden başka kimse görüş belirtmemiş. Neden olmasın? Konuyu okumak için tıklayın! |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla kangrubum B rh +
![]() yoksa verirdim.. neyse en kısa zamanda iğleşmesi dileğiyle..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bu konuyla ilgili bir çalışmamız olmuştu hatta elimde 0 RH - kan grubu olan arkadasların mail adresleri var..
yardımcı olabileceklerde olabilir.. ama şimdilik çıkmam lazım kendilerine ulaşmaya çalışacağım inşallah.. çok acil bir durum olursa maver@networld.com (84391122)
just read it! Mesaj maver tarafından 10.02.2004 (18:59) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
sanırım kanbankası mekan olarak daha uygun zoquede bu konuda haklı görünüyor ayrıntı
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!