|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
![]() not: en iyi nargileyi çemberlitaş'ta içtim. tophane çok kalabalık geliyor bana.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
3 senedir eskişehirdeyim ve nargile içiyorum.önceleri insanlara bunu söylediğim zaman bana uzaylı muamelesi yapıyorlardı.ama şu an görüyorum ki yeni trend nargile olmuş.özellikle de ankarada ardı ardına açılan nargilecileri görünce şaşırıyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Re: Nargile
Konu hortlasın
![]() Nargileyi dışarıda içmekten sıkılan birisi olarka bugün gidip evime bir tane alacağım. İzmirde kemeraltında satılıyormuş. Nelere dikkat etmeliyim diye araştırma yaptım ![]() Uzman.tv'de güzel videolar var bu konu ile ilgili : http://www.uzmantv.com/nargile-sises...kleri-nelerdir |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Daha dün birkaç saat içtim, elmalı nargile. Arada gidiyoruz nargile içmeye
Çalışırken falan da güzel oluyor nargile. Ama evde iyi bir havalandırma lazım Uğur. Dikkat et,ev sapsarı olmasın:P
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Dün cafeye gittik, çalışırken ayarı kaçırmışıarm biraz, garsonlar sürekli yanıma geliyor falan, sonra farkettim saat 23.30 falan olmuş
![]() Nargile olunca işte demlenme süresi de fazla oluyor
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Sonunda aldım nargilemi
![]() Dün deneme yaptım. Kömürü tam anlamıyla yakmakta zorlandım biraz. Zaten kömüre aklım ermedi. Yenisini aldığımda farklı bir çeşidini alacağım. Benim aldığım kömür kesinlikle kızarmıyor. Kendi içinde yanıyor ve ısı veriyor, o kadar. Nargileyi içerken kırmızı kırmızı közü de görmek lazım. Haz veriyor insana. |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Nargile icin barutlu kozler var. Bazilari yeterince sicakliga ulasmadigini soyluyor ama fazla tutun koymayinca sorun olmuyor. Kibritle bir ucundan tutusturuyorsunuz, daha sonra icindeki barut parcalari alevlenip koz haline getiriyor.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!