|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: Iskenderun
|
Bülent Ortaçgil`in İntegral şarkısını bileniniz vardır muhakkak
Alıntı:
Albüm***********:*Bu Şarkılar Adam Olmaz Yıl****************:*1994 ***O, olayı yedi sene önce daha kolay çözmüş.Üstelik limiti katarak.Yaaaa..Siz konuşun daha ![]() ***Ek Hatırlatma : Türk Lira`sının dolar bazında oluşu da yeni düştü dillere..
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
aslinda para kazanmak da;bilgili olmakta önemli ve degerli...velhasil,maddiyat her sey olmamali...kendi adima cok zengin olup da dünyadan bi haber olmayi istemezdim.verilen örnekler belki kolay ve hizli yoldan para kazanmanin amaç olmasi üzerine.
hayati sadece para çerçevesinde sinirlamamak lazim.içi bos teneke olmak pek hos degil...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Burada şuçlamanız gereken 'tamamen gereksiz ve işe yaramaz' olan Türkiye'deki eğitim sistemi.
Yıllarımızı harcıyarak öğrendiğimiz bilgilerin bize bir getirisi yok ve öğrenmek adına okullarda tek yaptığımız kafa doldurmak. Ama bu, Türkiye'de böyle. Diğer ülkelerin eğitim müfredatlarına bakalım; adamlar okulda öğrendikleri her şeyi yaşamlarında kullanıyorlar. Gerek işinde, gerek günlük hayatında. Fikrimce, eğitimde geleceğe dönük bir ilerleme için yapılması ve değişmesi gerekenler: - Eğitim sistemi öğrencilerin bulundukları döneme göre değil, ileride yaşayacakları döneme göre tesis edilmelidir. - Öğrencilere gereksiz bilgi yükleme yerine bilgiye ulaşma teknolojileri öğretilmelidir. - Öğrencilerin doğruyu şeçme yeteneği, ekip çalışması yapabilme yeteneği, karar oluşturabilme ve karar verebilme yeteneği geliştirilmelidir. Ayrıca öğrenciler zaman yönetimi yapabilmelilerdir. Bununla birlikte global düşünebilmeli, ancak sorunları yerel imkanlar çerçevesinde çözebilmelidir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!