|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Cumhuriyet bayramımız
Hepimize kutlu olsun! Bugün, kazanılan İstiklal Savaşı'ndan sonra tüm dünyaya duyurulan "Türk" gücünün simgesi "Cumhuriyet" in ilan günü. Kutlu olsun hepimize!
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Atatürk'ün izinde nice senelere...
üzgünüm, mesajı görmemişim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
sabah saat 8:00 den beri ayaktayım. Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları nedeniyle. Yoruldum ama tatlı bir yorgunluk benimkisi.. Bu yıl Cumhuriyet 80. yaşına girdi. Nice Yıllara Cumhuriyet.
Kimimiz TV den izledi kimmiz Stadlara koştu kimimizz de bizzat o etkinliklerin içindeydik.. işte Bayramı Kutlayan bir Zoque üyesi
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ben bu cocuğu biliyorum
Zoque üyesi olan bu çocuk ön tarafta olan çocuk
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Valla Türk'ün gücünden ziyade bence bağımsızlığımızı en yoğun hissedeceğimiz bir gün bugün..Alıp ellerimizi başımızın arasına biz bu bağımsızlığı yolda bulmadık diye düşünmek ve çalışmaya devam etmek gerek herhalde..
Neyse bugün dikkatimi çeken en garipsediğim olaylardan biride şu şişli belediye başkanının en uzun türk bayrağı projesiydi.Adam ne kafa yormuş birader ne diyeceğimi bilemedim doğrusu..Cine5'de Murat birsel ile konuştu ama ne kadar para harcandığından bahsetmedi nedense.. Vatan millet sakarya(!) çok kıvançlıydı, gururla dolmuş zafer kazanmış komutan edasında konuşuyorken içi boş sözlerden başka bir ses çıkmıyordu... Ne diyeyim şimdi parçalayıp kullanmak üzere belediyelere vereceklermiş.. Bayrak sıkıntımız var bizim her sıkıntı bitti sanki.. İçimden bu büyük projeyi(!) hangi textilci soktu kafasına diye sormak geldi.. Tebrik mi edelim yoksa akıl fikirmi dileyelim bilmiyorum.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Öncelikle nice nice 80li yıllara.. Şaşmaz bir yol diliyorum hepinize.. Çok hassas bir 80 yıl geçti.. Taşlar hala oturmadı.. Ve görünen o ki gençlik böyle sus pus oldukça taşlar daha da oturmayacak.. Umarım rotamız hep uygarlık yolu olur.. Uygarlık Batı'de ise Batı'ya Doğu'da ise Doğu'ya gidelim.. Ama yeterki Uygarlık yolunda olalım.
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
"ya herşey iyi güzeL de bu 80.yıL Logosu neden 75.yıLdaki iLe aynı.
5 yıLda kimse farkLı bi konsept oLuşturamadı acaba." diye sitem ediyor ve ekLiyorum: Cumhuriyetimiz'in 80.yıLında üretken, akıLcı ve öncü poLitikaLarLa Atatürk'ün arzuLadığı "Cumhuriyet" kavramını tam manasıyLa yaşamamızı temenni ediyorum.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Dilerim 80. yılı gördüğüm Cumhuriyet'in 100. yılını da görürüm. O yıl ulusumuzun modern bir yüzle , sıcak bir gülümseyişle medeni milletler sofrasına "İşte ben bunları yaptım, şunları ürettim . Ben Türk Ulusuyum ve kendimle gurur duyuyorum " diyerek oturduğunu görürüm . Bu yüzden ülkemdeyim ve bütün gücümle öğreniyorum ve bütün gücümle öğretiyorum. Cumhuriyet ve demokrasi tüm Ulusumuza ve forumumuza kutlu olsun.
Bir Cumhuriyet Öğretmeni.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!