Zoque.Forum
»
yardım aranıyor (1 sayfalık kağıt tasarımı:)
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
yardım aranıyor (1 sayfalık kağıt tasarımı:)
herkese merhaba,
sizden bir ricam var. bu sene okulda mun diye bişiye girdim (bilgi: official ve ekşi sözlük) bu sene gideceğimiz konferanslarda kullanmak üzere message paper adı verilen bizim aramızda notlaşma sırasında kullanacağımız şeylerden yapılması durumu ortaya çıktı. geçen senelerde yapılanlar çok kalabalık ve karışık olmuş. istiyorum ki bu sene güzel birşeyler götürelim, havası olsun ben beceremedim ve sizden yardım istiyorum ![]() rica ettiğim tek sayfalık şey şu formatta: sayfanın önü - ülkenin ve konferansın adı (bahsedicem) - from ve to diye iki satır sayfanın arkası: - delegasyon listesi (birkaç satırlık bir liste girilecek gibi boş bırakabilirseniz) - başlığı message olan bir kutu. ülkeler belçika (konferans THIMUN, The Hague Model United Nations), suriye ve ispanya (konferans TIMUN, Turkish International Model United Nations). herşey istediğiniz gibi olabilir, fakat bütün bunlar bir A4 için olduğundan biraz büyük yapmanız fena olmaz. yada ülkeyi temsil eden herhangi birşey, hiç farketmez, bunların yerleşimi, boyutu, tamamen size kalmış ![]() oturup sazan gibi atladım biliyorum, ama umarım yardım eden birileri çıkar. yada en azından birkaç satır fikir veren ![]() cemre |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
kuvetinki gibi ülke ile ilgili bir simge seçeceksen boğaz köPage Rankingüsü arka plana yapılabilir. hatta alt çizgileri bile boğaz köPage Rankingüsü gibi devam ettirilebilir...
kolay gelsin cemre...
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!