Zoque.Forum
»
bir film muzigi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
bir film muzigi
merhaba,
filmin adini bilmiyorum, konusunu anlatirsam beki bilen cikar: uc kardes (sanirim kardesler) var. tarik akan, halit akcatepe ve kucuk kardes. kucuk kardes olumcul bir hastaliga yakalaniyor, tek istegi bir televizyon... cok fakirler olmalarina ragmen tarik akan soz veriyor alacagim diye, ve en sonunda bir televizyon calarak eve getirip kuruyorlar, ancak kucuk kardesi uyanmiyor, yani cok istedigi televizyonu goremiyor... gercekten guzel bir film sormak istedigim bu filmin muzigi bilen var mi acaba? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Geçen bende filmi izledim. Aradım taradım arzu film'e ait olduğunu buldum. web sayfasına baktım ama bilgi bulamadım. bulursan bana da haber ver... kolay gelsin...
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
adı : canım kardeşim
yönetmen : ertem eğilmez .... müzik : cahit oben http://www.arzufilm.com/filmler1.html
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
audiogalaxy adlı programla belki bulabilirsin.adresi www.audiogalaxy.com siteye üye olup satellite programını indirmen gerekli çok geniş bir arşivi var
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
ilk cevaplardan sonra audiogalaxy ve playlist2000 de cahit oben'i aramis ancak bulamamistim... birkac arama motorunda yaptigim aramada da tek ulasabildigim bazi metinler oldu..
yani halen yardima acigim ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!