|
|
#1 (permalink) |
|
forum kurallarina uymak süreti ile diger forumlara uymayan konulara burada yer verebilirsiniz. Belirli bir konu kisitlamasi bulunmamakta. ------------------ zoque zoque@zoque.com
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
ulen suto!
HPni gelistirecen diye neler yapiyorsun ![]() ama hayirli olsun! enderin gruptan atilma olayini artik buradan gönül rahatligiyla görüsebiliriz! hadi kendine iyi bak! yarin görüsürüz!<!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (25 Mayis 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
he he hic sorma
![]() abi bu arada su imzana bir göz atsan. diger forumda problem degil ama burasi icin biraz agir suto bu arada enderi atalim tabii ki . adama dün dincer'den bahsetmeye kalktim. tepkisi su oldu : dincer kim ya? bende "artik zaten önemli degil, ama bizim eski patrondu" dedim. bu arada handy'sini degistirmis. dün bulustugumuzda neredeyse bütün gün telefonlasti. gözlerim yasardi bir ara. ender ve handy ------------------ zoque zoque@zoque.com
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
bu arada benim flatrate oldu.
kim derdi ki deutsche telekomun yapamayacagini www.erotikwelt-online.de yapsin. sali 19.00 ok. ------------------ zoque icq: 51683125
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!