|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Çok Acele Yardim! -cep Telefonu- LÜtfen!
Slm! Çok acele dedim çünkü hakikaten acele! Ad-Soyad ve cep telefonu numarasını bildiğim birinin adresi lazım... Ne yapabilirim? Turkcell'in sitesini hackleyemem heralde. Lütfen önerilerinizi esirgemeyin. Yardım için teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
İnternete bağlı deilken telnet gibi bir çevirim açıcıdan 119 a baglanıyorsun.
Orada sana komutları veriyor Ad soyad ve ev telefonundan adresini bulabilirsin insanların. Ama cep telefonu opsiyonu yoktu heralde. 118 in telnet versiyonu Aslında en kısa yolu 118 e de ev telefonunu veya adını soyadını sorarak adresini sorabilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
118'den adres vermezler...
fatura bilgilerinden bulabiliyordun ama normal telefon için.. turkcell içinse zordur.. birde lütfen "çok acele" / "aman aman" şeklinde başlıklar açmayalım, konuyla alakalı başlık olursa hem daha kolay yardım alırsınız hem de daha sonra aynı konuyu araştıran arkadaş için kolaylık olur
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
118 den adres öğrendiğimi ben hatırlıyorum, bir kaç yıl önceydi.
Ama kurluş, şirket adresiydi.. O tür adresleri veriyorlardı beklide sadece.. Kişisel adresleri değil
|
|
|
#6 (permalink) |
|
http://rehber.ttnet.net.tr/
adresinden en azından ilçesi ile birlikte öğrenilebiliyor telefon numaralari 118 ile uğraşmanıza değmez..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!