Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Nostalji (Disket) Oyunları

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 16.12.2001   #11 (permalink)

Yer: Istanbul

evet bencede kesinlikle liero ama silah dolum zamanlarını "0" yapınca... hihihi tabi böyle oynamak için oynicağımız bölümü design etmemiz lazım. taş olmaslı lazım bol bol ki zart diye vurulma olmasın.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 17.12.2001   #12 (permalink)

Se7en's Avatar

Görsel: 31
Bunların üstüne tanımam arkadaş.

Super Mario Bross
Lotus II ( Amigada oynardık ) Mahallede kım var kım yok dolardık benım odaya başlardık sabah akşam oynamaya.
Mortal Kombat I ( 3 disketti canım cıkardı Amigada gene )

Futbolun kralı Sensible Soccer üzerine tanımam varsa kapışan gelsin

veeeee veeee Commodore 64 de oyunların kralı Fifa 95 di sanırım. Kaset 76 ya akdar sayıyodu sonra oyun başlıyodu

Ayrıca ZX specturm ilk bilgisayarımdı ondaki favori iki oyunumda MYTH ve Rick Dangerous Manyak oyunlardı ey gidi ey. Teknoloji ilerledi bu oyunlarda rafa kalktı
Se7en şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 17.12.2001   #13 (permalink)

Yer: ISTANBUL
Street Fighter

Street Fighter'ı hiç birine değişmem OKuldan kaçıp giderdik oyanmaya bazen o kadar ki hastasıydık yada okul bir o kadar sıkıcıydı Herneyse ama artık atarilerden elimizi ayağımızı çekme yaşı geldiğinde evde pc ile uğraşıp modem neye yarar internet nedir diye gecemizi gündüzümüze kattığımız zamanlarbaşlaıdığı sıralarda Street Fighter'ın yeni bir versiyonu çıkmıştı.Hani yukarı çıkarken her zaman ne dediğini anlamadığım ama kendimce oryuken :P gibi bir şey dediğini sandığım ve yine büyüsü aduket vardı,Ve işte bu son versiyonununda yukarı çıkarken o haraketi yaparak bir yandan da büyü atıyordu.O versiyonunun adını bilen vede nerden indirebilecegimi bilen varsa çok büyük yardımı dokunmuş olur.Ve hangi emulatorle (sanırım yine Callus'tur) çalıştırabilirim ?

Not : Bu konuyada artık birileri bir açıklık getirsin ya Bu yaşa geldim kim ne diye bağırıyor tam olarak bilmiyorum
ROMANSMAC şu an çevrimdışı  
Old 17.12.2001   #14 (permalink)

ben çözdüm aduket = "are you a cat"
yani ben öyle uydurdum daha doğrusu. anlamlı en azından...
ama tak tak tuuket'e bi anlam veremedim daha.
ben bi kere enteresan bi oyun oynamıştım, böyle street fighter + ilginç yaratıklar + buz adam, ateş kız, örümcek adam filan... nerdeyse hepsi vardı.. o accaip hareketliydi yani street fighter artık baydığı için (hani hepsini geçiyorsunuz sonra sonunda ormanda yürüyüş çıkıyo sizde büyük bir hayal kırıklığı içinde bir daha oynamıyorsunuz) o oyunu aradım hep ama bulamadım..
Old 18.12.2001   #15 (permalink)

Yer: Ankara
İlkan bahsettiğin oyun Marvel Comics vs Street Fighter. Onun bir sürü türleri de var. Örümcek adam, kaptan america, hagar falan hepsi var.
Yeni ateri salonlarında artık onlar oynanıyor Geçenlerde gidip bi bakmıştım da
Old 18.12.2001   #16 (permalink)

arap_kadri's Avatar

Yer: Ankara/Turkiye
Görsel: 2
benim unutamadığım ve hala aradığım the incredible machine (TIM) var....

şu oyunlardan istediğiniz varsa mail ile yollayabilirim... oyunun adını ve mailinizi yazın yeter...

3D Shooting
Wolf3D ile başlayan ve arkası gelen "labirentte gezin herkesi öldür" tarzında oyunlar
Blake Stone
Catacomb Abyss
Doom
Duke Nukem 3D
H.U.R.L
Nightmare 3D
Quake
Rise of the Triad
Terminal Velocity
Wolfenstein 3D
Action

Hızlı refleks ve fare-göz koordinasyonu isteyen atlamalı zıplamalı ateş etmeli oyunlar

AckAck
Bomber
Boom Master
Cyberdogs
Cycle Warz
Executioners
Holiday Serpent
Jump 'N Bump
Liero
Machine Nation
Marshmallow Duel
Mine Bomber
Miniwar
Monsters
Pizza Worm
Skyroads
Spitwad Willy
SpryJinx
Super Xonix
Wraptrap
XQuest
Adventure

Metin ve grafik tabanlı macera tarzı oyunlar

Adventure
Castle Adventure
Dark Passages
Dismal Passages
Gemworld
Hugo's House of Horrors
Karel 3
Kingdom of Kroz
Snarf
Zork: The Great Underground Empire
Zork 2: The Wizard of Frobozz
Zork 3: The Dungeon Master
Arkanaoid Tarzı

Arkanoid/Breakout oyunu ile başlayan ve arkası gelen top sektirmeli duvar yıkmalı oyunlar

Aquanoid
Bananoid
Bat & Ball
Blast
Bounce Zone
Breakfree
Cyber Sphere
G-Stones 3
PLBM Pong
Pong
Rog Pong
Klasikler

Oyun makineleri ve game-watch'lardan bilgisayarlara uyarlanmış oyunlar

CD-Man
CHAMP Kong
Chompsters
Digger
EGA Roids
Invaders 1978
Kerboom!
Mario Brothers VGA
Pac-Bar
retro games
Revenge of Froggie

Platform
Seviye seviye ilerlemeli Commander Keen tarzı oyunlar
Back to the Forest
Bio Menace
DarkWolf
Commander Keen
Commander Keen 4
Crystal Caves
Dangerous Dave
Duke Nukem
Duke Nukem II
Electro Man
Elfland
Fire & Ice
Framed
Hocus Pocus
Jasper's Journeys
Jazz Jackrabbit
Jetpack
Jill of the Jungle
Mario
Monster Bash
Packrat
Stixworld
Vinyl Goddess from Mars
Word Rescue

Bulmaca
Düşünerek çözümlerin bulunacağı enteresan oyunlar

ARGH
Assimil8
Brix
Cochese
Continuing Adventures of CyberBox
Dosmine
Dotso
Ducks
Funballs
Grid Poker
Hexxagon
Mice Men
Minesweeper
Paganitzu
Pulse
Rock
Satori
Sherlock
Sleuth
Squarez
Tear Down the Wall

Simulasyon/Strateji
Adından belli, fazla söz ne hacet...

Epic Pinball
Parched Terrain
Scorched Earth
Slicks 'N' Slide
Super Speed
Wacky Wheels

Uzay savaşları
Uzayda turlayın, herkesleri lazerlerinizle yok edin

Avenger
Galactic Battle
Invasion of the Mutant Space Bats of Doom
Quadnet
Raptor
Red Pulse
Spiffy Spaceguy
Starfire
Xolo
Zeroth Zone

Geleneksel
Fallar, tavla, iskambil gibi oyunlar

Battleship
Chinese Checkers
Get 5!
Hangman
Monopoly
Othello
Tarot II
Yatzy
Old 18.12.2001   #17 (permalink)

Yer: Ankara
TIM

arap_kadri The Incredible Machine in free download linklerini veriyorum. Heralde bütün versiyonları var (1,2,3 ve toons)

http://www.sierrac.f2s.com/tim.htm -> bu sitede TIM'in yanında sierra dos oyunlarının tüm serisi var.
http://gamebird.dk/

Ben de atari salonlarındaki bazı oyunların dos emülatörlerini arıyorum. Nerden bulabilirim ya da download edebilirim? Bilen var mı? Metal Slug, Nick Furry, Punisher Man gibi oyunlar...
Old 18.12.2001   #18 (permalink)

Yer: Gelibolu
Selamlar,
Arkadaşlar şu iki oyunu o kadar aradım ama yok

1-Super Mario : Yalnız bu oyun nintendo versiyonu olacak.Bir ara tv lerde oynatılan gibi.
2-Hugo : Kardeşim istiyorda
MaxiASP.Net
Maxipower şu an çevrimdışı  
Old 19.12.2001   #19 (permalink)

lemi's Avatar

Yer: İstanbul - Beşiktaş
hehehe.. süper bi konu bu ya

Wolfenstein 3D very very 1'st surumunden haric birde Duke Nukem 3D olmayan, ilk versiyonunu cok oynardim..

Aranizda (coook eskiden) Commodore 64 kullananlar varmi onu merak ediyorum. C64'de "Apocalypse Now" isminde bir oyun vardi. O zamanki grafigi ve ses'i en iyi olan oyundu.. Varmi hatirlayan?
Old 19.12.2001   #20 (permalink)

tuncau's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1
lotus II
ne?
ne nasıl?
nerde?
hani...
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

oyunlari , disket , nostalji

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 17:25.