|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
evet bencede kesinlikle liero ama silah dolum zamanlarını "0" yapınca... hihihi tabi böyle oynamak için oynicağımız bölümü design etmemiz lazım. taş olmaslı lazım bol bol ki zart diye vurulma olmasın.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Bunların üstüne tanımam arkadaş.
Super Mario Bross
Lotus II ( Amigada oynardık ) Mahallede kım var kım yok dolardık benım odaya başlardık sabah akşam oynamaya. Mortal Kombat I ( 3 disketti canım cıkardı Amigada gene ) Futbolun kralı Sensible Soccer üzerine tanımam varsa kapışan gelsin ![]() veeeee veeee Commodore 64 de oyunların kralı Fifa 95 di sanırım. Kaset 76 ya akdar sayıyodu sonra oyun başlıyodu ![]() Ayrıca ZX specturm ilk bilgisayarımdı ondaki favori iki oyunumda MYTH ve Rick Dangerous Manyak oyunlardı ey gidi ey. Teknoloji ilerledi bu oyunlarda rafa kalktı
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Street Fighter
Street Fighter'ı hiç birine değişmem
OKuldan kaçıp giderdik oyanmaya bazen o kadar ki hastasıydık yada okul bir o kadar sıkıcıydı Herneyse ama artık atarilerden elimizi ayağımızı çekme yaşı geldiğinde evde pc ile uğraşıp modem neye yarar internet nedir diye gecemizi gündüzümüze kattığımız zamanlarbaşlaıdığı sıralarda Street Fighter'ın yeni bir versiyonu çıkmıştı.Hani yukarı çıkarken her zaman ne dediğini anlamadığım ama kendimce oryuken :P gibi bir şey dediğini sandığım ve yine büyüsü aduket vardı,Ve işte bu son versiyonununda yukarı çıkarken o haraketi yaparak bir yandan da büyü atıyordu.O versiyonunun adını bilen vede nerden indirebilecegimi bilen varsa çok büyük yardımı dokunmuş olur.Ve hangi emulatorle (sanırım yine Callus'tur) çalıştırabilirim ? Not : Bu konuyada artık birileri bir açıklık getirsin ya Bu yaşa geldim kim ne diye bağırıyor tam olarak bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ben çözdüm
aduket = "are you a cat" yani ben öyle uydurdum daha doğrusu. anlamlı en azından... ama tak tak tuuket'e bi anlam veremedim daha. ben bi kere enteresan bi oyun oynamıştım, böyle street fighter + ilginç yaratıklar + buz adam, ateş kız, örümcek adam filan... nerdeyse hepsi vardı.. o accaip hareketliydi yani street fighter artık baydığı için (hani hepsini geçiyorsunuz sonra sonunda ormanda yürüyüş çıkıyo sizde büyük bir hayal kırıklığı içinde bir daha oynamıyorsunuz) o oyunu aradım hep ama bulamadım..
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
İlkan bahsettiğin oyun Marvel Comics vs Street Fighter. Onun bir sürü türleri de var. Örümcek adam, kaptan america, hagar falan hepsi var.
Yeni ateri salonlarında artık onlar oynanıyor Geçenlerde gidip bi bakmıştım da
|
|
|
#16 (permalink) |
|
benim unutamadığım ve hala aradığım the incredible machine (TIM) var....
şu oyunlardan istediğiniz varsa mail ile yollayabilirim... oyunun adını ve mailinizi yazın yeter... 3D Shooting Wolf3D ile başlayan ve arkası gelen "labirentte gezin herkesi öldür" tarzında oyunlar Blake Stone Catacomb Abyss Doom Duke Nukem 3D H.U.R.L Nightmare 3D Quake Rise of the Triad Terminal Velocity Wolfenstein 3D Action Hızlı refleks ve fare-göz koordinasyonu isteyen atlamalı zıplamalı ateş etmeli oyunlar AckAck Bomber Boom Master Cyberdogs Cycle Warz Executioners Holiday Serpent Jump 'N Bump Liero Machine Nation Marshmallow Duel Mine Bomber Miniwar Monsters Pizza Worm Skyroads Spitwad Willy SpryJinx Super Xonix Wraptrap XQuest Adventure Metin ve grafik tabanlı macera tarzı oyunlar Adventure Castle Adventure Dark Passages Dismal Passages Gemworld Hugo's House of Horrors Karel 3 Kingdom of Kroz Snarf Zork: The Great Underground Empire Zork 2: The Wizard of Frobozz Zork 3: The Dungeon Master Arkanaoid Tarzı Arkanoid/Breakout oyunu ile başlayan ve arkası gelen top sektirmeli duvar yıkmalı oyunlar Aquanoid Bananoid Bat & Ball Blast Bounce Zone Breakfree Cyber Sphere G-Stones 3 PLBM Pong Pong Rog Pong Klasikler Oyun makineleri ve game-watch'lardan bilgisayarlara uyarlanmış oyunlar CD-Man CHAMP Kong Chompsters Digger EGA Roids Invaders 1978 Kerboom! Mario Brothers VGA Pac-Bar retro games Revenge of Froggie Platform Seviye seviye ilerlemeli Commander Keen tarzı oyunlar Back to the Forest Bio Menace DarkWolf Commander Keen Commander Keen 4 Crystal Caves Dangerous Dave Duke Nukem Duke Nukem II Electro Man Elfland Fire & Ice Framed Hocus Pocus Jasper's Journeys Jazz Jackrabbit Jetpack Jill of the Jungle Mario Monster Bash Packrat Stixworld Vinyl Goddess from Mars Word Rescue Bulmaca Düşünerek çözümlerin bulunacağı enteresan oyunlar ARGH Assimil8 Brix Cochese Continuing Adventures of CyberBox Dosmine Dotso Ducks Funballs Grid Poker Hexxagon Mice Men Minesweeper Paganitzu Pulse Rock Satori Sherlock Sleuth Squarez Tear Down the Wall Simulasyon/Strateji Adından belli, fazla söz ne hacet... Epic Pinball Parched Terrain Scorched Earth Slicks 'N' Slide Super Speed Wacky Wheels Uzay savaşları Uzayda turlayın, herkesleri lazerlerinizle yok edin Avenger Galactic Battle Invasion of the Mutant Space Bats of Doom Quadnet Raptor Red Pulse Spiffy Spaceguy Starfire Xolo Zeroth Zone Geleneksel Fallar, tavla, iskambil gibi oyunlar Battleship Chinese Checkers Get 5! Hangman Monopoly Othello Tarot II Yatzy
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
TIM
arap_kadri The Incredible Machine in free download linklerini veriyorum. Heralde bütün versiyonları var (1,2,3 ve toons)
http://www.sierrac.f2s.com/tim.htm -> bu sitede TIM'in yanında sierra dos oyunlarının tüm serisi var. http://gamebird.dk/ Ben de atari salonlarındaki bazı oyunların dos emülatörlerini arıyorum. Nerden bulabilirim ya da download edebilirim? Bilen var mı? Metal Slug, Nick Furry, Punisher Man gibi oyunlar...
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
hehehe.. süper bi konu bu ya
![]() Wolfenstein 3D very very 1'st surumunden haric birde Duke Nukem 3D olmayan, ilk versiyonunu cok oynardim.. Aranizda (coook eskiden) Commodore 64 kullananlar varmi onu merak ediyorum. C64'de "Apocalypse Now" isminde bir oyun vardi. O zamanki grafigi ve ses'i en iyi olan oyundu.. Varmi hatirlayan?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!