|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Beni bulur :) (Xp Prof. ve Sb Live! Value)
Hiç bir şeyden çekmedi bu Xp'den çektiği kadar.... Derdi şair bu halimi görseydi İlk başta kurulumda bir takım problemlerle karşılaştım.Formatı attım sonrasında niyet ettim niyet eyledim bu günkü Xp Prof.'u kurmaya dedim ve dakka bir gol bir smart drive out dedi neyse devam dedim sonrasında takıldı kaldı ilerlemedi kopyalama olayı.Smartdrive.exe'yi bulduk hallettik olayı bu sefer sorunsuz kuruldu.Makina açıldı ancak ses yok.Hmm drive liste bakıyorum tanımış ses kartını ancak ses halen yok.Creative.com'a girdim updatelerini indirdim.Exe.'leri çalıştırdım direk başta uyarı makinanızda aygıt bulunamadı ve şimdi kurulum sonlandırılacaktır diye.Ne yapsam olmadı denemedigim PCI slot kalmadı hepsinde denedim teker teker yer değiştirdim.Sonrasında yaptığım bir araştırmaya göre (ınıınınınnn) Sb Live!'lar ilk piyasaya sürülmek üzere üretildiginde 99'damı ne üretilmişler ve bir kısmı 99 başı bir kısmıda sonunda.Ve bunların arasında bir kısım ufak tefek farklılıklar varmış.Tabi bunların doğruluğu elle tutulur bir belgeyle ispatlanıcak türden değil sadece bir duyum.Ve bunların 99 başı üretilenleri Xp Prof.'da sorun yaratıyormuş.O kadar çok şey denedim ki Xp Prof.'a Sb Live!'ı tanıtmak için artık böyle duyumlara inandırmak istiyorum kendimi açıkcası.Konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaş varsa veya SB live value Xp Prof.'a tanıtabilmiş bir arkadaş varsa yardım ederse sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhabalar,
Bugün bende xp pro. kurdum ve hayal kırıklığına uğradım,aslında görünümü gerçekten çok güzel,ama bu yavaşlığı çekemedim ve tekrar windows se ye döndüm.. Bendede ekran kartında sorun çıkardı... Şöyle bir şey duydum bizim kullandığımız driverlar 64 bit miymiş neymiş.. xp 128 bit istiyomuş.. böyle birşey duydum fakat ne kdar doğru ne kadar yanlış bilemiycem.. Sonuç olarak xp tam bir hayal kırıklığı bana göre
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
O konuda sana katılamıycam yani Xp'nin hayal kırıklığı olduğu hususunda.Bence Xp Prof. (home edition'u bilmiyorum) gerçekten de Microsoft'un çıkardığı işletim sistemlerinin en iyileriden biri olarak yerini alıcak yakın bir zamanda.En azından ben yaklaşık bir 2 aya yakın zamandır kullanıyorum ve daha hiç mavi ekran görmedim
Onun dışında remote desktop olayıda gayet hoş.Support toolslarıda faydalı ve beraberinde gelen IIS 5.01 oldukça iş görür.Ben işletim sistemi olarak memnunum aslında birde şu sb live sorununu çözebilsem çok güzel olacak.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Mutlu Son :)
Olayı abarttım biraz belki ama sonunda da sanırım haklı çıktım.Ses kartımı aldığım yere gidip değiştirdim aynı model bir ses kartıyla makinama taktım Xp'yi kurdum ve artık makinamdan ses çıkıyor heyo
Belkide bendeki SB Live'da bir sorun vardı ama sanmıyorum neyse kısacası Mutlu Son
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!