Zoque.Forum
»
Hangi günden nefret edersiniz?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Hangi günden nefret edersiniz?
Çarşamba günlerini hiç sevmem. Hatta çoğu insan Pazartesi gününden nefret eder ama ben Çarşamba gününden nefret ederim. Çünkü haftanın ortasıdır. Daha haftasonuna iki gün vardır ve geride 2 sıkıcı ve yorucu gün bırakmışsınızdır. Çarşamba günlerinin sadece bir avantajı vardır. O da bazı sinemalarda çarşamba günleri halk günüdür
Mesaj SeyyarVatandas tarafından 19.12.2001 (15:44) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
carsambayi sevmeyen kimmis bakayim?
carsamba hafta icinde en sevdigim gun. sebebi de cok enteresan: eskiden televizyonda bir cizgi film vardi, zengin bir amca ordek ve uc afacan ordekcik... donald amcaydi galiba, iste o carsamba gunleri tam ben okuldan gelince baslardi... gel zaman git zaman cizgifilm yayindan kalkti, ama ben hala her carsamba ayni saatte umutla televizyonu acardim.. tabi her defasinda baska birseyler olurdu. yine de hala carsambalari cok seviyorum.
bu arada, uzun suredir ortalarda yok bu cizgi film.. eskiden ne guzeldi ya, voltran vardi, donald amca vardı, neydi o kopegin adi.. pluto filan vardi (galiba bi farenin kopegiydi ) ne gunlerdi ya, olsa da izlesem...nefret ettigim gun pazar.. okul bitip de tek tatil gunu pazar olunca ne olur bilmem |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
benim nedense öyle gıcık olduğum bi gün yoktur herkes pazarı sevmez hafta başına başlıo diye yada hafta başlamıştır diye pazartesiyi..
ben nasılsa mecburum misali dost ve sıcakkanlı ilişkiler içindeyim her bir gün ile ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
değişmez bir şekilde pazar günleri.özellikle güneşin batmasından sonraki saatler...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Cuma ve Cumartesi günleri dışındaki tüm günlerden nefret ederim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!