Zoque.Forum
»
Bütün Zoque Üyelerinin Dikkatine!!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) | |
|
Alıntı:
Çok kısa anlamıyla tek bir dünyanın var olduğu ve bu dünyadaki tüm çocukların haklarının savunulması olarak denebilir. Bu konuda UNICEF Türkiye'nin web sitesinden çok detaylı bilgiler alabilirsin. |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Bendende 1,5,6 ...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
cevap için teşekkürlerimi sunarım,katılınca ne olcanı anlamadım ama, aslında daha herbir taraflarını da okumadım,görücez bakalım..
ben de 1,7,10 demiştim galiba... bi şey daha,alakasız olabilir belki ama bi ara sokakçocukları ya da kimsesiz çocuklar için de böyle bişey yapılmıştı ne oldu bilen eden varmıdır acaba? |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bencede 1,5,7...
ama benim merak ettiğim bu bana öylesine bir kampanya gibi geldi. yani tamam oy veriyoruzda, toplasanız 1000 oy olmamış orda... sonuçlara bir baksanıza... ben mi yannış görüyorum?
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
5,7,10
bizim evden 4 kişi oy kullandı! TR sana çok teşekkürler bildirdiğin için.. inşallah bişey yaparlarda, bizim oylar boşa gitmez, değil mi? ![]()
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Samimi anketler olması gerektiği gibi 0 dan başlar. 5000 olsa da 0 dan başlamıştır sonuçta
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
Sokak Çocukları kampanyası, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği bir kampanyaydı. Yani uluslararası bir organizasyon değildi. Bilindiği gibi Belediyelerin bütçeleri kısıtlıdır. Özellikle son yıllarda kriz dönemiyle birlikte belediyelere geçen paralar ancak personele ve hizmete gider. Zaten genellikle de belli kişilerin cebine Hal böyle olunca yeterli destek alamayan kapmanya tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Malumunuz biz de 100milyarlık bir iş yapılsa 50milyarlıkta reklamı yapılır!!! Rakamlar abartılı ama o gösterişli yapılan tanıtım ve basın toplantıların ve reklam panolarına asılan broşürlerin paraları ile bile kaç çocuğun eğitimi yapılırdı (Bu arada belediyelerin panolarına belediyenin reklamı bile yapılsa para ödüyor mu bilmiyorum). Zaten zengin iş adamlarımız da para yok ya!! Onlarda destek vermeyince kapmanya, günü birlik bir kapmanya oldu. Bence temel sorun profesyonel kişilerin organize edememesi. Bir işletme öğrencisi olarak her belediyenin İnsan Kaynakları, Pazarlama, reklam gibi bilimsel çalışmalar yapan ve eş dost değil, bilimsel çalışma yapan kişilerin (bilir kişilerin) yer aldığı departmanlar oluşturulmadıkça ve işten en etkin başarı süreci düşünülmedikçe daha çok böyle kampanyalar fiyaskoyla sonuçlanır. Konu derin... Umarım anlamışsındır ![]() |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Alıntı:
Kapmanya daha yeni başladı.. Yani 19.12.01 tarihinde. Dikkat edersen kapmanya bilgilerinde tarih girilmiş. Ve bizim gibi duyarlı insanlara ulaşıldıkça sayı çoğalacağını umut ediyorum. Bence bunda özellikle bilgisayarı en etkin kullanan ZOQUE üyelerine büyük görevler düşüyor. E-GROUPS Listelerine mailler atarak ya da kendi arkadaşlarınıza mailler atarak katılımı çoğaltmamız gerekir. Tekrar ediyorum anketin Milli Eğitim Bakanlığınının sitesine konma tarihi 19.12.2001.. Yani daha 3-4 gün olmuş. Unutmayalım ki bu devletin böyle önemli bir kampanyaya reklam verecek parası bile yoktur. UMUT DAİMA VAR OLACAK... |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!