Zoque.Forum
»
Bütün Zoque Üyelerinin Dikkatine!!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Alıntı:
Ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye ulaşalım. Biz, bir Türk vatandaşı olarak, Atatürk'ün evlatları olarak elimizden geleni yapalım da gönlümüz rahat olsun. Lütfen gönüllü biri banner yapsın. Ve Mart'a kadar sitelerimize koyalım. Bir oy almanın önemi büyüktür bence. Umutların boşa çıkmaması umuduyla ... ANKETTE SON DURUM: 395 OY... SADECE 4 GÜNDE... ÇOK İYİ ![]() |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
1,5 ve 7
Özellikle 7 çok önemli...
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Biraz fazla sert bir çıkış olacak ama UNICEF'e hiç bir şekilde güvenmiyorum... Bir sürü kişi bana kızacak ...
Bir oylama ile yapılabilecek olsaydı şimdiye kadar çoktan birşeyler yapardı. Geçenlerde 2001 yılının fotoğrafını yayınladı çoğu gazete... bir çocuk ölmek üzere ve akbaba başucunda ölmesini bekliyordu... Bu Amerika'nın Avrupa'nın sömürgeyi ne kadar güzelleştirdiğinin (!) fotoğrafıydı. gittiği yerlere evvela silah satan ülklerin yandaşı unicef... siera leone'ye evvela silah satıp sonra unicef'i götürenler şimdi benden ne bekleyebilr ki... çok doluyum çok... ben güvenemiyorum UNICEF'e ....
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Alıntı:
Belki haklısın arap_kadri... belki de haksız... Ama bu ülkede devlet hiçbir şey yapmazken birileri (UNICEF) kalkıp böyle bir öneri ya da iddia sunuyor. Sen olsan ne yapardın? |
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
haklı olabilirsin
![]()
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
mailing yapılsa!!!
bu kampanya duyurusunu site adminleri ve ellerinde mail DB si bulunan üyeler mailing yaparak duyursa emin olun 1000 lerle kalmayız onbinlere ulaşırız. Sadece arkadaşlarınıza bile gönderseniz yeterli olur.
ortak bir mail oluşturup gönderelim tanıdıklarımıza. tek bir mail olması durumunda katılım daha esaslı olacaktır. ---------- 1, 5, 7 ilk öncelikli olarak görünüyor.
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Re: mailing yapılsa!!!
Alıntı:
Syn, Zoque ve yöneticler... Bu öneriye ne diyorsunuz? Yoksa öneriler kısmına mı yazmak gerekiyor ![]() |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!