Zoque.Forum
»
Bütün Zoque Üyelerinin Dikkatine!!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#33 (permalink) |
|
Son durum hakkında bilgi
Ankara --> 567 oy
Hatay --> 416 oy (benim memleketim.. Gurur duydum) İstanbul --> 220 oy (duyarlı şehrim benim!!!!) Toplam 2072 Kapmanya devam ediyor... Katılmak için tıklayınız! |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
biraz daha hassasiyet lütfen!
arkadaşlar sitede son durum:
toplam: 2200 bence Türkiye için çok az bir rakam, üstelik böyle önemli bir konu. hepimiz biraz daha önem verip bunu daha çok kişiye yaymaya çalışsak. ne dersiniz
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Re: biraz daha hassasiyet lütfen!
Alıntı:
Ben de bu konuda Zoque üyelerinden çok şeyler beklerdim ama maalesef buraya duyarsız kaldırlar. Potensiyel bu demek ki!!!Üzgünüm |
||
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Alıntı:
Bu benim görüşümü destekleyen bir yazı mı yoksa eleştiri mi anlamadım. Yani "burda 200 kişi zaten var?" demek ile ne anlatmaya çalıştın. Şu an bu konuyu yanıtlayan sadece 46 kişi var. Kaldı ki 46 da 46 oy değil bunun zannımca 35 kişisi oylamaya katılmıştır. Tabiki bu değerlendirme 46 kişi için yapılmış... Yanı sıra 439 hit almış. Bu çok düşük bir oy (2.179 üye ile kıyaslarsak) Neden olmuyor soruna gelince bence bunu herkesin sorgulaması gerek. Sevgilerimle, TR |
||
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
dikkatimi cekti
bend e girdim siteye ve ankete katidim.en onemlilerin 6 7 ve 9 olduguna inaniyorum.neden mi? mantigim cok basit ve temel bir isleyisle yuruyor aslinda.eger cocuga verebileceginiz bir dunya olmazsa ona ne yatirim yaparsaniz yapin yararlanacagi ortam olmayacaktir.eger cocugu dinlemeden onun hayati hakkinda karar almaya kalkarsaniz uzerinde olusturacaginiz ek yuk yapabilecegi seylerin minimum sinirinda yasamasina neden olur.eger cocugu egitirseniz hayatta her zaman kendine cikis yolu aramak icin nedenleri ve yollari olacaktir.yoksulluga da cozum bulmaya calisacak savasa da hiv ve aidse de...bir bakima kaderini kendi elleriyle cizerek sekillendirecek onun icin korunmus dunyayi.ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
TR;
Ben sana destek vermek için öyle yazmıştım, daha doğrusu destek bir yana olayı gerçekten anlayamadığım için öyle yazdım. Sanırım bu desteği biraz daha genişletmek lazım. nasıl bilmiyorum ama yapmak lazım, ben mail atabildiğim herkese attım, icq listemede forwardladım. umarım herkes böyle yapmıştır... el ele verince bazı şeyler daha kolay olur ya, hadi be arkadaşlar.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!