|
|
#41 (permalink) | |
|
Alıntı:
Sağolsun zoque bu konuda çok duyarlı. Özellikle TEGV'in kapmanyasına açtığım konu ile bir banner yaptı biliyorsun. Burada üzüldüğüm nokta diğer konular ile kıyaslandığında insanların buna rağbet etmemesi. Bence bütün sorunumuz bu... Yine de hayırlısı.. Türkiye'de 2 milyon internet kullanıcısı olduğunu düşünürsek üzücü bir durum tabiki.. İyiki bizler varız diye de düşünüyorum... ![]() Sevgilerimle, TR |
||
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
zati benim "biraz daha hassasiyet lütfen" deyişim kimseyi eleştirmek için değildi. eminim ki birçok zoque üyesi oy vermiştir. fakat asıl yapılması gereken bu olayı yaymak. hassasiyet bu. ben forum sayesinde bundan haberdar oldum ve başka hiçbir iletişim aracı (tv, gazete vs.) bundan bahsetmiyor. bu yüzden biz, internet teknolojisini kullananlar, bunu bir görev olarak üstlenmeliyiz, ki bunu yaymak sadece birkaç dakikamızı alacak bir iş. hassasiyet bu. şu anda oylama 7300 civarlarında bu güzel fakat aklıma takılan bir nokta var: Ankara, Hatay gibi bazı iller 2000 oyu aşmışken neden İstanbul hala 200'de? hatam varsa düzeltin, benim bildiğim, internet kullanımı en çok İstanbul'da yaygın. bu on milyon nüfuslu kentte. yoksa İstanbul'da yaşamak mı bizi duyarsızlaştırıyor? bu şehrin koşuşturması, karmaşası, kalabalığı mı bize daha insanca bir yaşam için bizim de birşeyler yapabileceğimizi unutturuyor?(!) ..bu mu hassasiyet.
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
"İstanbul" konusu başlıbaşına bir konu jamoore...
Ama dediklerine katılıyorum bu şehir böyle değildi. Daha doğrusu İstanbul'a suç atmamak lazım. İstanbul'u ve tüm ülkeyi karalayanlar bizler değil miyiz? Herkes suçlu! Çalıp çırpanın yıkıp devirenin suçu zaten ortada... Bizde susup karşı gelmediğimiz için kayıtsız kaldığımız için suçluyuz.. Bu kadar... Sevgileri ile... TR |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
her ne kadar Istanbul yerinde saysa da toplam 10.000'i aştı. önceki günlerle karşılaştırınca daha büyük bir ivmeyle birikiyor oylar. güzel tabi. asıl güzel olan daha vaktin olması. yanlışım varsa düzelt, sanırım mart sonuna kadardı süre. bu hızla giderse (umarım) iyi oy toplanacak. belki o zamana kadar birilerinin aklına gelirse toplu iletişim araçları da etkili olur reklam konusunda.
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Bu gerçekten ilginç ama örügtlenme meselesi. Mesela Çorum'da bir lise ortaya 10-15 bilgisayar kurar ve her öğrenciye de bu formu doldurtur. Hele de bunu 1hft. süreyle yaparsa sonuç bu olabilir. Belki ödül olarak LEBLEBİ vermişlerdir. Bu da onları zirveye taşır.
![]() İstanbul'un insanları duygusuzlaştığı olgusu bu olsa gerek
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|