Zoque.Forum
»
Bütün Zoque Üyelerinin Dikkatine!!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bütün Zoque Üyelerinin Dikkatine!!!
NTV haberlerinde dinledim ve hemen sizinle paylaşmak istedim.
UNICEF'in bağlı olduğu ülkelerde (ki bu ülkeler arasında Türkiye'de var) "Çocuklar İçin Evet Deyin" kampanyası başlatıldı. Bu kampanya ile o ülkenin 3 temel sorununun bulunması hedefleniyor. Eğer ki o ülkeden kampanyaya beklenen ilgi çok fazla olursa o ülkenin 3 temel sorununa UNICEF çözümler üretecek ve gerekenler yapılacak. Hassasiyetle durulması gereken bir kampanya... Lütfen gereken ilgiyi gösterelim... /... Milli Eğitim Bakanlığının Sitesi /... Kapmanya ile ilgili bilgi için tıklayınız! /... KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ! Hadi arkadaşlar... Çocuklar için BU SEFER EVET! Devletin yapamadığı şeyleri biz yapalım... Tek istediğim Zoque'nin 2 bin küsür üyesinin yarısının katılması. Ve gerekli her yere ulaştırılması. Lütfen katılan her kişi katıldığını mesaj ile belli etsim. Ya iyi bir şeye vesile olursak!! Mesaj evrenkent tarafından 22.12.2001 (02:33) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Bence 5, 8 ve 10 nolu seçenekler oldukça önemli. Kampanya oldukça anlamlı, hoşuma gitti destekleyeceğiz hep beraber...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
1,5,7
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|